Hjäääälp!?

Jag skall klippa mig idag klockan två. Jag är less på att se likadan ut, men är något begränsad i mina frisyrval eftersom jag a) har krulligt bäbishår b) ett hårfäste som en man (två “vikar” in på varje sida om luggen) och c) extremt tunna hårstrån och jävligt få.

Om man säger så här. Jag bara väntar på att se helt barskallig ut.

Men jag vill i alla fall se…roligare ut. Och sluta klippa samma frippa hela jävla tiden.

Just det. Jag måste även fortsätta passa i hatt.

Just nu är jag sugen på att snagga mig och färga det blått.

Mest bara för att få en förändring.

Förslag emottages med enorm tacksamhet.

0 thoughts on “Hjäääälp!?

 • Ha, ha skulle älska att se Dig i blåfärgad snagg men rekommenderar det trots allt inte. Säg för guds skull inte att de får fria händer, då kan ta mig fan allt hända! Been there, done that, o aldrig igen. Frisörer kan man, oftast, inte lita på riktigt. Om det inte är någon som känner en utan och innan förstås. Så ja, kanske färga sig lite? Är blondie själv från början men har nu varit mörk i många år. Nackdelen är ju att alla j-a gråa hår… Ser fram mot resultatet, allt klär ju en skönhet vet Du väl! Men fattar, hår ÄR känsligt, måste kännas “rätt” helt enkelt, o det är inte alltid lätt!

  • Gode Gud nej, jag kommer aldrig våga låta en frisör få fria händer. Men jag är så jävla less på att vara så begränsad pga SKITKVALITET på håret och tarvligt hårfäste. Syrran fick allt hår i familjen och lider (HAH! Hon kan ta sig i dalen med det “lidandet”) för att det måste tunnas ut. Men jag som inte har något hår alls då?

   Jag vill se ny och annorlunda ut. Och du, jag har haft blå snagg en gång. Det var ingen bra idé. Tack och lov växte det ut snabbt 😉

 • COOL.Vic, ledsen men jag tror att du tappar titeln.. Har precis kommit hem ifrån PlainVanillia där jag köpte PLAGGET, satanigatan vilken fin “långflikväst” eller vad jag nu ska kalla den, svart med bling som ni säger. Snacka om attityd! Det fanns bara en! :)))) Mine. So, I’m the happiest ever det väger upp att ballade ur och klippte mig i Bromma Blocks. Aldrig lita på svaret “- är XX duktig som frisör”?
  PS. Johanna har även den bästa säljskivan, jag provade en blus och då sa hon “-när man har på sig den blusen då kan man tex INTE diska..” också svepte hon med armen som en diva och log. Vem vill inte ha en blus som man inte kan diska i? Min på en gång. Hhehe men coolast, det är jag i min nya svartalångväst!

   • Tinna – skoj att se dig idag! 🙂 Du kommer äga i Italien i den svarta maxivästen!! Den heter “Embrace” – och vi hoppas den kommer in lite senare i sommar så att Prada och Gucci kan lägga ner där nere i Italien liksom. Lite så 🙂 Attityd så in i baljan – och nu har du den! Diska – jag kan inte diska i något plagg om jag ska vara ärlig, inte laga mat heller – eller dammsuga. 😉
    Extensions Vic? Kan det vara nått? Långt och fluffigt – och det kan man inte heller diska med tror jag… 🙂 Perfect.

 • Vad synd att jag inte tittade in typ för 10 min sen iaf 🙂
  Visst kan man lita på frisörer , men bäst är det om man känner varandra lite, för frisyren bör ju passa ens person.
  O sen bör det ju vara en frisör med utbildning , o inte bara med en som råkar äga en sax 😉
  Hoppas du blir skitsnygg!

  • Jag sitter hos frissan nu. Och är skitsur. Efter att ha spenderat en timma med att googla “frisyrer för tunnhåriga”. Jag kommer se ut som en medelålders medlem av barnen von Trapp.

 • …och jag kom för sent för att tycka något!
  Jag har gått och funderat på om jag ska ringa min frisör i dag, är trött på mitt långa hår som bara blir varmt i nacken och inte ser speciellt roligt ut heller. Min metod är att jag går dit och talar om vad som inte fungerar och vad jag inte gillar just nu. Sedan tar jag av mig glasögonen och hon gör som hon vill! Det blir bara små variationer på samma tema, helt enklet för att det är det som fungerar på håret och med mina fysiska begränsningar. (Jag har gått hos henne i många år och hon känner mig väl.)
  Hoppas du är nöjd med din nya frisyr!

  • Näerå. Inget är för sent än. Inte ens blå snagg 😉 Men du har rätt, man måste lita på dem. Det blir nog ingen större variation här heller.

 • Hmmm…samma problem som börjat lösa sigsjälv sen våras – tappade orken att tona så nu börjar det röda så sakteliga lämna tanten här…
  Vet inte jag tycker själv än, men maken som aldrig sett mig annat än röd tycker att jag ser mkt yngre ut ni när det nu försvinner 🙂

 • Jag har börjat fundera (mer och mer) på hårförlängning! Kan det var nåt även för dig? Man kan ju välja hur långt, och det blir ju även tjockare. Sen om flikarna försvinner, det vet jag ju inte…

 • Hi, hi “flikarna” lär ju inte försvinna annat än genom typ klister/transplantation. Men längre o tjockare blir det ju garanterat o finns väl flera bra metoder idag. Är oxå lite sugen men vågar nog inte, verkar ju som man måste fortsätta med det in i döden. Sett så många “skabbhuvuden” när personerna tagit ut sina extensions så nä, detta lilla ruffs får nog duga.

  Nu bänkar vi oss med popcornen tillsl dagens bildkavalkad levereras!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.