Jag är ett jävla blåbär

Men det blev inte blått hår. Inte ens läggningsvätskelila.

Däremot hade jag med mig en miljard bilder på ungefär hur jag ville se ut, vilket var ungefär som…Veronica Mars säsong ett.

vm

Det är en piffig tjej och en piffig frisyr.

MEN HON ÄR TYP 20 ÅR!

Vilket jag råkade glömma att jag inte är.

Så det blev så här.

photo(1)

Jomensåatte. Tanken var ju god. Om man inte hade varit lika gammal som Veronicas mamma.

Ursäkta mig men nu måste jag gå och tröstäta enorma mängder med glass.

Imorgon skall jag ringa och höra om någon har tid att göra hårförlängning/förtjockning på mig.

Av alla jävla dumma idéer…(skjut mig)…

0 thoughts on “Jag är ett jävla blåbär

 • Du har typ samma hår som jag då, tunt & fint…. fast mitt blir bara slitet o så om jag låter det växa

  Mina systrar fick bättre hårkvalite än jag

  • Prata inte ens om systrar. Min syster har ju det SÅÅÅÅÅ jobbigt med sitt tjocka hår som hon måste tunna ut hela tiden. Hrmf.

   Däremot blir mitt varken mer eller mindre slitet. Förra sommaren hade jag ju hår till midjan. Sen…hade jag inte det längre. Fan.

   • Så fort mitt börjar nudda axlarna ser det slitet o platt fall, kvittar hur mycket jag än försöker styla det med skum, spray osv efter 5 min ligger det platt fall lr så ser jag ut o ha stuckit fingrarna i ett eluttag typ

 • Men se inte så nertryckt ut! Det var inte så dumt, men eftersom det inte blir tjockt och blankt, hur blir det då om du låter lockarna komma fram? Kanske med lite fukt i för att det inte ska bli en ljus gloria av det hela. (Nej, jag kan inte det där med hår, jag bara funderar högt.)

  • Jag är inte nedtryckt. Jag ser mer förskräckt ut över min egen spegelbild tror jag. Och väldigt sliten och trött som bonus. Det hade antagligen inte gjort något om jag hade badat i en sminkväska för att dölja de värsta skavankerna.

   Lockarna kommer. Som alltid under sommaren, för då orkar jag ju inte styra upp det. Då blir det ungefär en decimeter kortare och jääääävligt krulligt.

  • Prisad vare gud i höjden för att det gör just det. Och för att mitt växer i rekordfart. Men tanken med frippan var ju god åtminstone. Man skall ha mål i livet, och mitt mål var att se 20 år yngre ut. #fail

 • En Annan Susanne says:

  Jag tycker nog inte heller det ser så himla illa ut, faktiskt.
  Det är ju en tacksam frilla om man vill frissa till den, annars har man bara helt enkelt hästsvans. Så du kan slicka bort överbliven glass från munnen och sluta gnälla nu. 😉

 • Inte så pjåkigt faktiskt men du kunde ju se liiiite mer happy ut 🙂
  lite lockar på det då i sommar ………………(ja jag vet det blir skitkrulligt)
  Men jag är ju den där typen som äääälskar lockar. Men varför i alla glödheta klippte du av ett midjelångt hår? det blir ju skitsnyggt med mycket lockar i.
  Sen ska jag väl inte klaga för jag har ett hyfsat hår som är någorlunda lätt att fixa till men jag är å andra sidan jävligt praktisk och har kort hår för jag hatar långhåret när jag tränar och på sommaren när jag har hjälm på skallen varovarannan dag. Då ska det gå lätt att fixa till ….

  • Åh den var snajsig. Och ungefär som jag vill ha det, eftersom jag så gärna vill ha det lite flikigt. För att jag är livrädd för att se för gammal och snäll ut (as if). Tack för tipset.

 • Tycker att frissan blev bra, ett leende på det så…… 😉

  Något annat, hörde GP imorse på radion, längtar till att nya säsongen ska dra igång (när det nu bli?)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.