Askungens skor

Jamen vi börjar väl då. Med “småprylarna” från veckan som gått. Det är som sagt inte ofta jag handlar, men när jag gör det gör jag det ordentligt. Jätteordentligt.

Jag har sprungit på stan i olika ärenden den här veckan och istället för att lämna in skilsmässopapper löste jag det på mitt sätt.

Först råkade jag som av en händelse köpa mig ett par nya örhängen.

20140613-210925-76165785.jpg

Sen såg jag en tjej på stan i sandaler med kilklack. Så jäkla snyggt och fräscht. Med tanke på att jag har så oerhört ont om just skor bestämde jag mig för att jag ville ha just sådana. Och som tur var låg det en skoaffär bara 50 meter ifrån min då geografiska placering.

Jösses vad många olika sådana sandaler det finns. Som jag hade missat, eftersom jag inte har stuckit näsan utanför dörren på sisådär en månad.

Jag föll för två par. Ett par skitsnygga Tommy Hilfiger som var väldigt “marina” med ursnygg klack och ett par skitbekväma, men a little less snygga, Clarks. Efter mycket möda och stort besvär (jag är inte direkt känd för att välja bekvämlighet före snygghet när det handlar om skor) valde jag de BEKVÄMA!? Skitmycket tantvarning på det valet. Men, de sistnämnda var som att gå med ett par tempurmadrasser på fossingarna och de förstnämnda kändes som att spänna på sig ett par högklackade slalompjäxor.

Tadaaaa…

20140613-211705-76625692.jpg

20140613-211723-76643359.jpg

(De förstnämnda finns ju dessutom kvar och det är ju absolut inget som stoppar mig från att ha två par. Faktiskt.)

Sen på väg hem slank jag in på thaimassageplejset här på gatan och fick fotvård och nagellack i sandalmatchande färg.

20140613-212211-76931352.jpg

Man kan lugnt säga att jag valde rätt pjucks. Trots att det var så förnuftigt och genomtänkt att jag blir lite rädd för mig själv, för idag har jag knatat kilometervis i värmen mellan olika ställen utan att få skoskav på ett enda ställe. Eller ens ont i fötterna av klackhöjden.

Man undrar om nästa steg är att välja Birkenstock framför ett par Louboutin?

Gårdagen avslutades med den här till kvällsmat. Bara för att jag kunde.

20140613-212614-77174148.jpg

Hello sensation! På alla möjliga vis. Eftersom jag råkar vara en laktosintolerant som ibland fullkomligt struntar i det. Det var den godaste glassen jag ätit på en evighet. Kan bero på att jag är barnsligt förtjust i just crème brûlée.

Det här är dock bara toppen av isberget och inte i närheten nog för att ge maken ett slaganfall.

Det kommer mera.

Nästa vecka hoppas man.

0 thoughts on “Askungens skor

 • Satan i gatan så snyggt!!! Väntar med spänning på det andra och tar lite bubbel o popcorn så länge ……
  Glassen måste omedelbart testas créme brulee. Åååh det är ju mumma för lilla magen det

 • Riktigt snygga! Jag undrar om jag skulle kunna få in mina kinkiga fötter i sådana … tempurmadrass låter ju inte dumt (sitter på en sådan dyna just nu).
  Glassen ja, jag blundar, skakar på huvudet och mumlar “jag ska inte prova, jag skaa inte prova” …

  Nästa vecka, hoppas jag också att det kommer mera! *nyfiken*

  • Du, jag har gått hela helgen i de här skorna. Utan att få ett endaste skavsår. De är mer bekväma än mina flipflops och jag är mest bara häpen. Trodde väl aldrig att det skulle vara “madrassulor” i ett par snyggskor? Kan varmt rekommendera dem, jag kommer ha dem hela sommaren.

 • En Annan Susanne says:

  Jag köpte faktiskt ett par marinblå Tommy Hilfiger i förrgår (utan att vara osams med maken) De var lite högre än de du köpte och inte med öppen tå. Var det såna du kollade på?

  Däremot kommer jag BLI osams med maken när han upptäcker mina nya knallrosa LDIR -stövlar. *ups*

  • ÅHÅ! Nej, det var öppen tå på båda de Hilfigrarna jag kikade på, men precis som du säger var de marinblå och med högre klack. Det ena paret hade en rem över tårna som var röd/vit/blå och de andra var helt marinblå med någon slags rosett över tårna. De förstnämnda var det jag fastnade för, men de var så jävla obekväma i jämförelse. Lida pin för att vara fin? Jag vill se dina.

 • Snygga dojor och kul att de är sköna OCKSÅ. Jag gillar örhängena skarpt.
  Den här “hämnden” på maken är riktigt kul. Ser fram emot fortsättningen och helst en bild på maken när han upptäcker allt också. 😉

  • Just du kommer antagligen bli extra nöjd över just “hämnden”. Eller ja, åtminstone förstå galenskapen och ljuvligheten i den. Åh vilken vecka jag ser fram emot 🙂

 • Örhängena helt i min stil och skorna var riktigt snygga, älskar kilklack! 🙂
  Ha en kanondag i solen för det ska jag efter jag är klar med min hemtenta 😉

  • Jag köpte ett par Skechers för några veckor sedan, inte med tempur men rätt OK — tyvärr bara “rätt OK” när jag gått en stund. Får hålla ögonen öppna och testa tempur-varianten om jag hittar dom, de kanske passar mina fötter bättre. Det skadar ju inte med flera par skor i sommar.
   Dessutom vill jag gärna ha ett par sandaler när jag inte vill gå i gympadojor, så jag ska spana efter Victorias också.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.