Dela med er av popcornen

Jag väntar ju jag med. Och kan inte spoila “överraskningen” förrän den är här.

Låt oss bara säga att jag…slutade vara så förbannat förnuftig. Och hade en liten shopping spree på nätet. Som förresten började med ett tips från Tinna. Världens coolaste teknikpryl i form av en ring. Ringar är finemang ju (no surprise).

Kolla de här.

20140613-013553-5753779.jpg

Stylish OCH fiffiga. Jag vet inte hur många olika sorter “nu ser jag när det ringer fast telefonen ligger i handväskan” jag har provat. Gummiarmband som blinkar (not stylish), en liten söt grej man hänger på handväskan som blinkar när det ringer (den hjälpte inte). För det finns svarta hål i rymden och så finns det zombieapokalypshandväskor, det går inte att höra när det ringer om man knatar i människobrus med telefonen i väskan.

Enda problemet är att jag VILL HA NU. Inte vänta. En ring som blinkar i olika färger och vibrerar kan ju knappast gå att missa.

Den lila fick mig, inte helt osökt, att tänka på Listoplisto och den gröna på PGW. Min färg fanns inte så det blev en av de andra, gissa vilken?

Kolla länken om ni med vill vara tjusiga och smarta i höst.

När jag hade betalat för ringen for fan i mig. Så jag beställde något jag vet kommer ge han den där andnöd. För att det är oooonödigt.

Men jag sket i det. Högaktningsfullt.

Och kommer hänvisa till Skagen om han så mycket som andas ett negativt ord om det.

Under tiden käkar jag popcorn med er.

Okay?

0 thoughts on “Dela med er av popcornen

 • Så smart! Det är ett elände det där, när man inte hör mobilen i väskan … sedan har vi ju problemet att hitta mobilen i väskan, det borde man ju också lösa!
  Välkommen till popcornskålen!

  • Smart OCH snyggt. Jag äääälskar teknikjuveler. Det görs alldeles för lite sådant. Och det där med att hitta mobilen har jag löst. Jag har en väsklampa, en liten puck som tänds längst ner i väskan när jag börjar rafsa runt efter något. Skitfiffigt.

  • Men Milda Matilda vilken underbar uppfinning. Jag hör ju aldrig min mobil. 🙂 Synd att de var så jämrans dyra bara. Om du har samma smak som jag tog du månstenen. 🙂

   • Klart jag gjorde 🙂 och även om det inte var direkt snorbilligt så var det åtminstone överkomligt för en så fiffig juvel. Som jag skall flasha med den, och det är nästan så jag längtar till hösten nu (näääää det gör jag INTE)

  • Klart jag gjorde. Teknik plus ring, den skrek ju mitt namn för sjutton. Jag är evinnerligt tacksam för tipset. 🙂 Jag hoppas verkligen du kommer vara ballast i Italien.

  • Jamen jag är ju likadan, hatar att vänta. Tro mig, jag googlade ihjäl mig efter liknande som jag skulle slippa vänta på, men icke. Den får komma som en överraskning i höst, vid det laget lär jag ha glömt den.

   Givetvis tog jag Daydream 🙂 Hur fan kan man göra ett gäng snygga ringar utan att göra en blå undrar jag dock?

  • Ja det så jag nu. Att den var markerad. Ingen aning om varför, men det gjorde det ju lite lättare att gissa. Hrmf.

   Tack för popcornen, med lite tur kommer inköpet idag…wooohoooo 🙂

   • Antagligen har du haft muspekaren på den ringen när du kopierade sidan, för räcker pekaren är över ringen så blir den svart utan att man behöver klicka

    Och Maken kommer bara gå i taket över ringen pga av att han kommer bli så jääääääääädra avis att den mer passar kvinnor mer än män 😀

    Ringarna e tyvärr inte riktigt min prisklass men coola är de iaf

 • Guuud så cool och snygg! Finns de i silvermetall. Äh, jag får klicka på länken själv… Hoppas den matchar mina andra ringar bara! Och som jag längtar efter dina avslöjanden! Skagen kommer vi läsare ha glädje av länge, det känner jag på mig. Själv har jag drabbats svårt av shoppingdjävulen och har släpat hem mängder av fynd till mig och barnen de senaste dagarna. Tror jag måste ta en tur idag med. Vågar inte räkna på kreditkortsskulden bara… 😉

  • Jag hade med velat ha silver, men jag kan leva med guld när de var så snygga och fiffiga 🙂

   Prata inte ens om kreditkortsräkningar. Jag handlar inte ofta, men när jag gör det går jag all in. Det gjorde jag nu.

 • Men ÅÅÅÅ! Skitsnygga, särskilt daydream, och så smart!!! Du är en klok kvinna, du! Nu äter vi popcorn och väntar med spänning på det andra du beställt, och särskilt på makens reaktion på det!!!

  • Köp! Bara köp! Vi kommer vara världscoola. Kom på ytterligare användningsområde. När man sitter olämpligt och måste ha telefonen på ljudlös. Bästa och snyggaste uppfinningen ever.

  • Blah. Stackare. Jag måste också ringa dit eftersom internätet här fortfarande inte funkar, men jag drar mig för det. Oklart om det är värre att inte ha internet eller att faktiskt ringa. Ta för dig av popcornen 🙂

 • CoolVic, det är inte samma njutning att vinna Wordfeud (*harkel ÄVEN FAST JAG LÅG LÅÅÅNGT FÕRE DIG) bara för att du drar dig ur…. Jag vann – Vic förlorade! Tralalala

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.