När man spenderar en hel dag med att bli hånad utan att märka det

Och det dessutom förevigas för eftervärlden utan att man har en aning om det.

Igår när make två tvingade mig och make ett att slava på kontoret (det är SJUKT glamouröst att vara småföretagare – ni hajar det va?) så frös jag. Inget ovanligt, jag fryser jämt, även om jag hade på mig både tröja och kofta. Så jag snodde make etts skittjocka hoodie.

När det var dags att dra iväg med morgongåvebilen till Bromma Blocks och jag tog av mig hoodien och lämnade tillbaka den till rättmätig ägare fick jag reda på att jag hela dagen gått med en klisterlapp på ryggen. Orange. Med texten “aktas för kyla”.

Skitkul. Verkligen. Det där med att ha roligt på andras bekostnad (för givetvis hade alla utom jag vetat om det hela dagen) är lägre än Glocalnet. Det lägsta är att det inte var jag som kom på den fiffiga blåsningen. Grymt irriterande.

Sen när vi kom tillbaka till hemmahuset efter en  snabbrunda på BB sa make ett åt mig att kolla min mail. Det gjorde jag, som den lydiga fru jag är.

Han hade paparazzifotat mig när jag stod på apoteket.

photo 2(2)

Och när jag stod i kön på Espresso House.

photo 1(2)
(Röv bestånde av 98% rysk yoghurt och 2% ost med samma utseende som keso)

Avslutningsvis i rulltrappan.

photo 3(2)

Och nej, jag hade såklart inte en jävla aning om det den gången HELLER.

Hur det nu är möjligt att man kan gå på samma spratt två gånger. På samma dag?

Jag är verkligen sorgligt talanglös och blond.

0 thoughts on “När man spenderar en hel dag med att bli hånad utan att märka det

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.