Väldigt Viktigt Meddelande

Jag dansar en sittdans här och nu. Och tjoar lite i min ensamhet (hundarna sover fortfarande). Eventuellt pumpar jag med ena armen i luften också.

FÖR BIG BROTHER KOMMER TILLBAKA I TV-RUTAN BLEV JAG JUST VARSE OM!!!

Herregud, mitt dokusåpeliv som jag trodde var slut när TV11 meddelade att nu är det no more Big Brother när säsongen 2012 var slut. Jag grät Lille Skutt-tårar, svor ve och förbannelse och följde alla deltagarna slaviskt efter programslut och LED. I och för sig lider man lite generellt när en dokusåpa är slut och man inte får reda på vad de gör mer för de har inte kameror på sig längre. Men 2012 var det värre. Det var gränsfall landssorg.

Och med den nyheten ger jag er det roligaste klippet i svenska Big Brothers historia. Jag skrattar fortfarande så jag gråter när jag ser det. Sen var jag lite lite kär i Peter i den säsongen.

 

“Jamen har jag gjort det måste jag ju ta livet av mig…?”

Och när han dånar in i väggen innan han kissar i sin väska.

Så låg är alltså min humor.

Programmet kommer TILLBAKA!

0 thoughts on “Väldigt Viktigt Meddelande

 • I knoooooow! Happiness!!!!
  Som jag skrattade när han kissade i väskan! Top 10 klipp ÄVVA lixom…
  & när han sedan går & dejtade Agneta Sjödin…då blev det oxå roligt!

  På tal om TV program…har ju missat Amish programmen flera flera ggr nu 🙁

  • Alltså, han var så jävla normalt rolig (och snygg) och när jag kollar på det klippet så skrattar jag fortfarande så mycket att jag själv nästan kissar på golvet. Det är spot on min typ av usla humor.

   Skärp dig. Jag kollade ju på hela serien bara för att du fick mig att fastna i det. Jag har ju kollat klart 😉

   Och du. Jag såg IGÅR att du hade kontaktat mig. Kände mig som Sveriges sämsta människa som bara har dissat dig, men det har jag inte. Det är ngt knas med mitt kontaktfomulär så det är inte alltid jag får ett mail, då ser jag det inte om jag inte aktivt går in och kollar, vilket jag råkade göra. Jag mailar dig och svarar. Förlååååt.

  • Hahaha ja! Jag gick igenom ansökningsformuläret lite snabbt för att kolla hur het man skulle vara i en casting. Det föll direkt på helkroppsbilden. HAHAHA.

   • Jag gissar att om jag kunde förflytta rumpan upp till bysten o samtidigt dra ut mig en 10-15 cm så skulle jag vara den de söker.
    Kanske bli lite mer elak , eller korkad. Funkar nog vilket som.
    Fick nog bli en liten injektion i överläppen också , så jag kan få till ett
    duckface då o då.
    Nä förresten jag nöjer mig med att sitta hemma i tv-soffan o förfasa mig över hur folk beter sig. O i smyg pröjsa för 24 h sändningarna 😉

    • Hahaha…alltså. Möjligen att man hade kunnat bli castad som den feta tanten i programmet. Men nä, jag stannar också hemma och kollar 24/7.

 • Hahaha, det var den bästa säsongen nånsin av BB!! Vilket otroligt roligt gäng det var. Jag skrattar så jag får ont i magen när jag ser klippet på Peter för det är fortfarande lika roligt 🙂 🙂 Fatta vilken ångest dagen efter 😉

 • Lolita I tell you! 😉
  Herregud. Grät varje jävla uttröstning. Fast senaste – det lilla jag har sett har varit så jävla fjantigt så jag har inte orkat faktiskt.
  men kanske får ge det en chans till.

  Och vem fan chruschade inte på Peter?? F***godis! 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.