Väldigt Viktigt VM

Och nu menar jag givetvis inte något som har med sport att göra. Vi pratar Veronica Mars.

Jag har vetat ett bra tag att det var release på första VM-boken igår, så givetvis hade jag förbokat den på min Kindle för att kunna hänge mig åt fortsättningen på filmen.

Igår fick jag reda på att det är Veronica (Kristen Bell) som är uppläsare på ljudboksvarianten.

Nu går det ju såklart inte att läsa boken, när en lyssning kommer vara som en åttatimmarsfilm fast utan bild.

Som stumfilm fast helt tvärtom.

Screen Shot 2014-03-25 at 10.26.46 PM

Först tar serien slut med en jäkla cliffhanger och man famlar i mörker i sju svåra år innan filmen kom den 14 mars. Sen kommer en bok som fortsättning på filmen den 25 mars.

Mars månad är min bästa månad numera.

Härmed kommer jag referera till den här månaden som Veronica Mars. Inte vilken mars som helst.

Idag är det med andra ord den 26:e veronicamars 2014. Den 24:e veronicamars 2014 kissade jag ner mig.

Jamen ni hajar?

Vad har ni för planer den 27:e veronicamars 2014?

0 thoughts on “Väldigt Viktigt VM

  • Har ju fattat att du gillar att ha koll på nödvändiga kunskaper och nu har jag just läst igenom juli 2013 (extra spännande att man läser bakifrån så man måste komma ihåg vad som hände sen hela tiden) – och en gång då funderade du över näsborrar och antagligen har du funderat sen dess. Ingen svarade då. Men nu så – jo ALLA har asymmetriska näsborrar. Det säger maken, och ha är inte bara galen i tåg, han har sett fler näsborrar än dom flesta skulle vilja. På allvar.

  • >Apropå ingenting vad gäller VM(jag följde den serien när den gick,men sen fick den sjunka). Läste alldeles nyss denna artikel och förstod genast varför båten aldrig blev julpyntad.Kan ju inte va lätt att att pynta en båt man varken vet vart den är,att man har en eller hur den ser ut!!!????? 😉

  • Den 27:e veronicamars 2014 fyller min yngsta son 19 år!! Hur är det möjligt att jag har en så gammal son, och då är det dessutom den “lilla”…. Galet!

    Har däremot ingen koll alls på Veronica Mars, varken tv-serie eller film. Får kanske ta och åtgärda det snart 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.