När maken slår på stort

Jo, jag vet att jag inte gav några som helst instruktioner när det gällde necessären. MEN, med tanke på att han själv har en i storlek ohemulus gigantus så trodde jag att han skulle haja att jag behövde något liknande. Eller för all del ännu större eftersom jag behöver få plats med så oerhört mycket mer för att ens komma i närheten av att kunna sminka bort ett decennium eller två.

En portabel plastikkirurg hade ju varit extra praktiskt att kunna knöla ner i necessären till exempel?

Dessutom vet han om att jag har alla mina snygghetsgrejor i en jäkla bokpåse. Den här.

bild 2(5)

En STOR tygkasse. Som visserligen behövde rensas och sorteras. Och då är det ju praktiskt med lite fack tänker jag.

Den här kom han hem med.

bild 1(6)

En sån där smal “mormorsnecessär” med noll fack. 40 spänn på Rusta. Gissningsvis håller dragkedjan i någon vecka eller så. Dragkedjan som dessutom är snyggt neongrön.

Men okay, han får pluspoäng för det marina temat. Inte lika många poäng för storleken.

När jag hade knölat ner allt som man faktiskt MÅSTE ha (och då använder jag nästan inget smink alls – en maskara, en ögonskugga och ett puder) så kom jag halvvägs. Sen var den proppfull. Kvar står schampo, balsam och min hårborste. Alldeles necessärlösa. I den fick jag plats med ansiktstvätt, ansiktskräm, antistatgegga till håret, några lypsyl av varierande sort och sminket som tar just ingen plats alls. Inget mer.

Näe, jag har inte skällt på honom alls faktiskt. Mitt snälla jag är impad över att han vågade sig på att köpa något utan konsultation, mitt mindre snälla jag kommer gå ut och köpa en ny imorgon.

En där jag får plats med grejorna som numera står vid sidan om. Och kanske som bonus får plats med en resehårtork och plattång också.

Och som av en slump upptäckte jag vad min bästaste borste hette. Jag hade ingen aning om att den ens hette något.

bild(8)

Efter diskussionerna hos Mona var det ju minst sagt underhållande.

Jag använder alltså en ollonborste när jag fönar håret?

Har det något med ollonborre att göra?

0 thoughts on “När maken slår på stort

  • Ha ha…klart han ska pluspoäng för att han kom hem med en iaf och finns faktiskt fulare även om den e liiiiiite väl liten, men utan klara instruktioner så kan du inte begära nåt mer av honom 🙂

    • Han får jättemånga poäng för försöket. Jag skällde inte på honom ett endaste dugg, strök snarare medhårs så han skall våga igen 😉

  • Äh du fick en necessär iallafall! Nät jag och sambon skulle till Grekland förra sommaren så bad jag han köpa en enkel necessär (typ en sådan maken köpte till dig) för att ha solkrämer i till stranden. EN BILLIG var ordern! Eftersom när man har dem på stranden är kvalitén skitsamma eftersom sanden och saltet pajar dragkedjan och solen bleker. Nä hem kom han dragandes med en satans dyr partyväska från nk?! Som möjligtvis hade lite plats för solstiftet?!? Behöver jag ens nämna vart jag hade lust att köra upp solkrämen?!

      • Tvivlar starkt på det! Annars kanske din taktik var bättre, män är ju kända för att kunna ha EN sak i huvudet. Nästa gång lär jag mig av dig och håller det kort, köp necessär. Förhoppningsvis kanske just en necessär kommer hem då.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.