Min nya man

20140202-020737.jpg

Jag har varit JÄTTETYST idag. Fullt upptagen med att övertyga Boris om min förträfflighet. För ganska förträfflig är jag. Ett kap?

Och så har jag varit lekledare. Vilket var så hektiskt att jag är den enda som inte köpte en enda sak på GeKås. Inte ens en flaska vatten.

Jag skall ta igen det imorgon (dvs om ett par timmar). För imorgon är det no stress.

Fitterbittan <3 Boris Och ja, jag vet att bilden är assuddig, men jag tog kortet med kameran som jag sen fick fota av med telefonen. Vad gör man inte för att befästa sin kärlek. Visst är ni lite avis på mig nu? Va va VA? Imorgon kanske man har tid med lite skvaller från gårdagen också. Vem som låg med vem och sådant. Själv fick jag dela snitsig dubbelsäng med en italienare. Det här med bloggträffar alltså.

0 thoughts on “Min nya man

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.