Man borde lära sig av både andras och egna misstag

Men tydligen gör man inte det. Vardagsspänning liksom.

Jag brukar alltid ha Linnex hemma. Världens bästa liniment och dessutom i stift så man slipper grotta med fingrarna i det. Trots det kan jag inte räkna gångerna jag gjort som Granntanten.

Klabba på Linnex på axlarna, klia sig i nacken och som grandios avslutning klia sig i ögat. Dumt. Jättedumt.

Men nu har jag inte hittat mitt stift på ett tag och det där som thaiplejset har luktar så gott.

Igår när jag var där såg jag att de sålde sådana burkar. Och fick tipset att blanda det med babyolja för att använda till fotmassage. Eller annan massage med för all del. Vilket påminner mig om att han den där stökige lovade mig just en fotmassage igår, men lämpligt nog “glömde” han det och pep ner i sin älskade källare innan jag han säga “fotorgasm”.

Nåväl. Jag köpte en sån här.

20140215-215435.jpg

Kungaliniment minsann. För att slippa ha axlarna som örhängen även fortsättningsvis.

Men jag är ju inte van vid att grotta ner fingrarna i en burk. Ändå gjorde jag just det före läggdags igår. Och axlarna tackade mig genom att trilla ner någonstans i höjd med röven (vilket kanske inte säger så mycket eftersom röven börjar någonstans under skulderbladen). Sen tvättade jag händerna och gick och lade mig.

Men jag glömde tvätta under naglarna.

Morgonen började med att jag kliade mig i mungipan, som snabbt domnade bort. Eftersom jag inte fattade varför så slickade jag för säkerhets skull lite tvångsmässigt i nämnda mungipa. Då domnade tungspetsen bort.

Avslutningsvis gnuggade jag mig i ögonen.

Det var rekordartat korkat.

Efter att ha skrubbat ögat rent från liniment med Svinto, toaborste och 80 liter vatten ihop med sminkremover kan jag nu konstatera att vänsterögat har ungefär hälften så många ögonfransar som högerögat. Och att de kvarvarande är väldigt centrerade. Samt att underlocket på ögat ser lite…misshandlat ut.

20140215-220516.jpg

“How YOU doin’?”

Men axlarna mår finemang tackar som frågar.

0 thoughts on “Man borde lära sig av både andras och egna misstag

 • Ha ha stackare, hoppas det kommer o kännas bättre sen under dagen och att maken ger dig den utlovade massagen

  Själv ska jag masa mig upp ur sängen för lite frukost innan det e dags att göra sig iordning för kyrkbesöket och lillemans dop <3

  • På med TV:n, jag kollar med dig. Gillar amish, och minnonites och allt runtikring. Det enda jag tyckte var lite kass var när de gjorde en dokusåpa om deras “rumspringa”. För det var…ett övertramp? Kändes det som.

    • Vet inte riktigt hur det blev sådär men det skulle ju inte förvåna mig om löständerna är ärvda. De verkar ha en rätt…annorlunda…öh…verklighetsuppfattning. Men återvinning är ju fint?

     • Jag kommer spendera kvällen med att kika på hennes tandläkarbesök. Hoppas jag. För jag kan inte leva med en sån cliffhanger trots att jag aldrig sett serien innan. 20 år och inga tänder verkar opraktiskt. Hennes polare hade ju svinsnygga tänder?

    • Rumpspringa! Fniss. Oerhört underhållande felläsning. Jag har spenderat rätt mycket tid på ett plejs med mycket mennonites, och gillar alla typer av amish.

     De har en period när de börjar bli vuxna som heter rum(p)springa, där de är tillåtna att göra sådant som egentligen skulle fått dem utkastade ur sina communitys. Jag gissar att de i Breaking Amish har just en sån period, för annars skulle de inte få komma hem igen. De får en chans att testa på livet utanför, och sen bestämma sig för om de vill vara kvar eller om de vill leva i “den nya världen”. Ungefär så?

     Missade hennes löständer. Ingen aning?

     • UMM…nu såg jag hennes löständer. Stackars tös. Lär ju få svaret i nästa avsnitt, jag har aldrig sett Breaking Amish förut.

     • Ojoj… Do you have a master in amish or what!!?? Jag har en skräckblandad dröm att faktiskt hänga med amish i ett dygn i deras by( tror inte jag pallar mer )
      Cliffhangee deluxe! Löständerna!!! Nästa söndagförmiddag bokad..
      Btw ännu ett tips… Programmet innan e stört…. Fölk som handlar med kuponger och har tyyyyp lager med mat etc så det räcker till en mindre by utifall att d blir krig) men d shoppar för 5000 spänn och betalar tyyp 99 cent för de har så mycket kuponger…
      Hälsar Polly Pretty Pants-som-inte-verkar-ha-något-liv-utan-bara-tittar-på-tv

     • Hahaha, näe ingen master i amish. Men de jag har sett bor inte i ngn by, utan lite utspritt i samma område som icke-amish. Och det är en smuuuula underhållande att hamna efter dem på vägen, för sen ett antal år tillbaka måste deras hästkörkort ha en sån där “långsamt fordon-triangel” där bak. Det passar liksom inte ihop riktigt 😉

      Maken kollade med och blev nyfiken. Kunde såklart inte hålla sig från att leta upp det på nätet, har inte kollat än, men det visade sig även finnas en spinoffserie om ett par av dem som faktiskt hade hoppat av. Nu måste jag kanske maratonkolla. Men först utreda varför stackarn har löständer när hon bara är 20 år 🙂

     • Eh. Så de ryckte tänderna på henne för att de inte har förebyggande tandvård, men var fick hon lösgaddarna från då. Ärvda? Stackars!

    • Fiffigt! Maken skall få ytterligare en anledning att åka till Jula alltså 😉 MEN, vad är boten mot att klia sig på axeln och sen peta i ögat? Det undrar jag.

     • Brukar gnugga mig i ögonen med knogarna! Fungerar även bra när man hanterat starka kryddor 😉 You’re whale cum 😉 kram

 • Nänänä, ska jag lyckas lära dig något så är det nu. Köp engångshandskar. Det finns skitbilliga på ÖB. De där som ser ut som tunna gummivantar, inte de prassliga plasthandskarna man har när man färgar håret (om man ids göra det själv), för de släpper igenom linimentet. DÅ är man safe.

  (Man ska inte heller göra den där varianten när man har den där veckan i månaden och avsluta det hela med att stoppa en du-vet-vad du-vet-var. Det klår att pilla sig i näsan. Vilket jag tycker är snudd på värre än att klia sig i ögat.)

  Och sen står det LIM på den där burken. Hur tänkte du nu??

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.