Ibland får man bara se sig besegrad (och lite talanglös)

Idag är det söndag. En stund till i alla fall. Och det har varit en mycket trevlig dag med ett gäng damer på fika-lunch-fika.

Jag HADE tänkt skriva något finurligt om dagen, men sen läste jag Granntantens inlägg om dagen och lade mig platt. Det finns inte en janne att det inlägget går att skriva bättre. Eller roligare. Så jag struntar helt enkelt i det och hänvisar till henne (alternativet var att köra total plagiering men det är visst en smula olagligt har jag hört).

Men ni får bilden här också, eftersom den är så oerhört bra att man inte kan se den för många gånger.

IMG_4460

1. Ifall man undrar varför jag ligger på stackars Katti beror det på att jag inbillade mig att jag skulle se mer vän ut om jag kelade med någon. Det funkade ju så oerhört bra med Boris i Ullared så tanken var ju god även om resultatet blev att jag ser ut som att jag är ute med alla mina personliga assistenter samtidigt.

2. Nu har ju Granntanten förklarat brösthållandet, men jag tänker i ett par led till och tycker att vi ser ut att vara nytt reklammaterial för mammografi. Eller “hur du enklast kollar dina och andras bröst på offentlig plats”. Potatoe potato liksom. Och vi kollade faktiskt på andras bröst med. Hamnar vi som broschyrmaterial så vet ni var ni läste det först.

3. Här får du din redigeringsutmaning ME. Skall jag heta något som inte är just Vic eller Victoria så får det ju åtminstone stavas rätt. Waco var plejset där en sektledare låste in sig ihop med sina minions och begick kollektivt självmord medelst pyromani nån gång på 90-talet om jag inte minns helfel när det gäller detaljerna. Och riktigt så långt har jag inte tänkt att gå. Om jag nu skulle råka spontanstarta en sekt vill säga.
Wacko är det somliga säger att jag bör ha som prefix till mitt namn.

Seså, det är bara att börja redigera hehe.

Tack för idag hörrni. Det var oerhört trevligt och gick alldeles för fort.

Och ett extra tack för alla gapskratt. Både åt och med er. *mumlar något om vissa tekniska handikapp*

Hur många blir vi nästa gång på BB-lunch?

Resten av kvällen spenderades i horisontalläge iklädd OnePiece. Som sig bör på VILOSÖNDAGEN *envisas*…

0 thoughts on “Ibland får man bara se sig besegrad (och lite talanglös)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.