Vad har ni för dresscode på jobbet?

Här är det OnePiece-krav.

Vilket innebär att jag faktiskt sliter ut dem. Så idag fick jag en ny.

20140117-212702.jpg
Liten hälsar att han är min ständige sekreterare/accessoar.

Jag gillar min arbetsgivare, för den här outfittan var riktigt snygg.

Inte alla som får jobba i jeanssparkdräkt.

Jag måste bara bli bättre på att löneförhandla.

0 thoughts on “Vad har ni för dresscode på jobbet?

 • Ha ha… vi har ett par ljusgrå brallor i 2 olika modeller lr ja de e ganska lika enda skillnaden e i stort sett antingen snöre o nån mindre ficka lr knapp/dragkedja o nån mer ficka lr lite annorlunda fickor som e för varma på sommaren och svinkalla på vintern+ antingen e röd kortärmad piké tröja med en ficka på bröstet lr om man jobbar inomhus är det en röd kortärmad blusaktig tröja :p

  Gillar din dresskod bättre och den OP var inte alls så tokig 🙂

 • Landstingspyjamas, helvitt alltså. Det är skitkul att ha helvita kläder den här årstiden. Not. Det är ju nästan så man inte syns när huden är vit/grådassig och vintertrött. Så din OP framstår ju som rena rama färgbomben 😉

 • Såhimlapraktiskt says:

  Blått, blått, blått lite mer blått och några märken 😉
  Bara på fritiden får man välja själv, tyvärr blir det ganska mycket svart. Ibland festar jag till det med lite grönt 😉
  Äger två st onepiece…en svart o en grå.
  Hej va färger det vart här 😉

 • Inget jobb så dresscode är bekvämt! I dag är det “bylta på sig” eftersom jag fryser. Jag inte bara stickar en massa sjalar, jag använder dom också!

 • Vi klär oss representativt.
  Själv föredrar jag att vara överklädd. Hatar verkligen att vara felklädd.
  Hemma däremot… Bär jag inte sparkdräkt… Oftast leggingsoch tröja.

  • Om man tittar i min(a) garderob(er) så borde jag vara överklädd hela tiden. Och det kan jag sakna. Vad jag däremot inte saknar med den tiden är allt jäkla tvättande, kemande och…ibland strykande. Men jag går i garderoben ibland och klappar mina finaste kläder och säger “snart skall du få komma ut och leka…snart”.

   Jamen det går väl inte an att sitta i soffan utan myskläder?

 • Jobbar på kontor så ingen op här inte. Inte hemma heller, de är fula 😉 (fast din jeans variant var faktiskt lite rolig) och dessutom hade jag sett ut som en teletubby i op 🙂

  • Mina OP är skitsnygga. Och nu blev jag full i skratt, för min första, som är alldeles åt skogen för stor eftersom jag inte hade hajat storlekarna, är lila och jag ser PRECIS ut som en Teletubby i den, minns inte namnet på den lila.

   • Såhimlapraktiskt says:

    Teletubbis:
    TinkyWinky (med den omdiskuterade handväskan, iaf i UK) -lila?
    Dipsey (?) -grön
    Lala -gul
    Po (? Uttalas “Pååw” ?) – röd

 • På mitt kontor har vi ingen direkt dresscode, mer än att det ska vara helt & rent såklart. Så det blir mycket jeans eller kostymbyxor med någon top/kofta/blus till. Tror inte OP skulle vara okej faktisk, men jag har ju iofs aldrig testat.

  Såg förövrigt en stickad OP på en grupp på facebook. Höll på att skratta ihjäl mig, men samtidigt vet man ju att det låg ett imponerande arbete bakom!

  • TESTA! 🙂 In med OP i finrummen.

   Jösses, att sticka en OP hade jag inte kommit på tanken att göra. Eller jo, eftersom jag faktiskt tänkte sticka en guldlaméklänning så…vet man inte hur min hjärna funkar.

 • det ser inte så dumt ut alls… din OP alltså… de flesta brukar ju se lite löjlig ut på längden..
  benen brukar ju se ut som små dvärgben o överkroppen se bautastora ut..
  men detta ser ju bra ut om du fattar vad jag menar!!! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.