Summan av alla laster är konstant

Ni vet BH:arna jag inte hittar?

Idag tänkte jag koppla av lite och fixa med naglarna, och var stensäker på att jag hade ställt kvar neccessären med nagellack i Göteborg. Ihop med tygpåsen med andra nagelpryttlar. Så jag tänkte leta upp den medan jag gick omkring och pratade i telefon.

Tygpåsen med UV-lampan och alla andra attiraljer hittade jag. I den låg även en scarf och…en svart och en vit BH? Jag ställer mig ytterst frågande till min mentala hälsa igen. Logiken i att lägga just de sakerna bland nagelfilar och lim känns inte ett dugg logisk.

Men jag blev såklart skitglad över att jag hittade dem.

Tror ni jag hittar neccessären med nagellack?

Icke.

För den ligger garanterat i Strömstad.

Jag blir TOKIG.

0 thoughts on “Summan av alla laster är konstant

 • Det enda logiska är ju såklart att ha dubbla uppsättningar av allt sånt. Fast eftersom man ändå kan tappa bort saker, ehrmmm jag menar “lägga saker på JÄTTESMARTA ställen” så är nog det bästa alternativet att montera GPS på alla prylar som har en tendens att flytta på sig sådär ologiskt, så att du kan söka dem sedan.

  Men det hjälper ju inte idag förstås… så du måste nog gå ut och shoppa! 😛

  • Jag tror inte det hjälper om jag så har fyrdubbelt av allt. Så länge det inte hänger precis framför ögonen på mig försvinner det. Jag var SÅ säker på att det låg i Gbg.

   Och jag har letat efter nagellacket i underklädeslådan, men näe…så smart var jag inte.

   Jösses vad trött jag är på mig själv just nu.

 • Jag var på en föreläsning en gång och den handlade bla om demenssjukdomar…..föreläsaren sa någonting jag tog ad notam….”Det är ju inte så farligt om du inte hittar dina glasögon….det blir värre om du hittar glasögonen och undrar vad de ska användas till”……så ditt ngt förvirrade organisationssätt beror säkert bara på att du har mycket omkring dig….tänker stort och skiter i petitesserna….ja gud….nu ses vi imorgon då…:)….ska bli spännande…:)

  • Hahaha…eller som alla gånger man letar efter glasögonen medan de sitter uppe på huvudet. Alternativt, något som jag gör farligt ofta, letar efter telefonen medan jag pratar i den. Oorganiserat kaos?

   Ja! Snart är det dags att åka. Tjo 🙂

  • Ja! Och det enda boendet skall bli en pappkartong med en sak av varje. Förutom hundarna, de får vara två. Mina saker håller på att ta över, trots att jag aldrig hittar något.

 • Monica/Blåklinten says:

  Dina hundar måste vara extremt duktiga som kan lägga ner två BH ar i en tygpåse, för det kan ju omöjligt vara nåt fel på din mentala hälsa. Tänk vad du har lärt dom

 • Vad jag inte förstår är varför du har separerat nagellacken och de andra prylarna… men det förstår väl inte du heller.
  Själv letar jag ofta efter saker här hemma i min överfulla lägenhet, ofta vet jag att “den såg jag på ett konstigt ställe” så då behöver jag ju bara leta på sådana ställen… precis som om inte de flesta ställen är konstiga eftersom det är fel ställe för just den här prylen.

  • HAHAHAH det var exakt min tanke efter att ha gått och letat på alla konstiga ställen jag var stensäker att jag hade ställt neccessären. Bokhyllan på kontoret, medicinskåpet och ovanför torktumlaren ingick i de ställena. Men näe. Suck.

 • Brukar inte senila åldringar vara inspärrade på ETT äldreboende?

  (Jag är inte ett dugg bitter och avundsjuk för att ni ska åka i skock till Ullared och ha party hela helgen. *fnork*)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.