Jamen Ullared då?

Och då BORDE ni veta vad som kommer….?

Jag skall ju faktiskt vara borta en HEL natt. Har ni hajat vad mitt problem är ännu?

Nähä, inte det nä.

Jag skall PACKA. Och tvätta håret (gissa vem som har hårtorken i fel kommun?). Framför allt packa. Det var ju det där lilla problemet (sjukdomen?) jag har som gör att jag inte har en aning om vad jag kan tänkas vilja ha på mig i övermorgon. Eller för all del ens imorgon kväll.

Så jag skiter i hela packningen, och går upp i svinottan och gör det istället.

Det torde borga för att jag lägger ansiktet i varmrätten någon gång vid halvåtta imorgon och inhalerar såsen via näsan medelst inåtsnarkningar.

Bra så?

Och nej, jag hittade inte nagellacket. Men jag är en lösningsorienterad kärring. Maken var och besiktigade min lilla skitgamla minibil (jo den gick igenom men med lite skönhetsfel tackar som frågar), jag ringde till Kicks och frågade om de hade just det jag inte hade här, frågade om de kunde lägga undan det i mitt namn. Sen skickade jag dit maken för att plocka upp det.

För näe, att skicka dit maken med instruktioner att köpa ett lack, en rengöring och en…vaddetnuvarmer hade inte gått. Inte bara en lösning, jag minimerade även risken att det skulle bli fel med sisådär 99,9%.

Nu är naglarna målade, båda telefonerna laddade samt kameran. Jag behöver inte så mycket mer än det och kreditkortet va?

Ni hittar mig i baren. Och jag förväntar mig att Blondie-Johanna sitter bredvid som utlovat. Jag har hatt. Och antagligen spisrosor på kinderna. Eftersom jag är piraten i er skattjakt.

Vi ses imorgon igen. Antingen på Ullared eller på bloggen.

0 thoughts on “Jamen Ullared då?

  • Jag vet. Jag är crazy smart. Eller ja, jag tror det kallas självbevarelsedrift. För hade jag inte gjort så och det hade blivit fel så hade kvällen blivit så himla trist eftersom jag hade blivit asförbannad 😉

 • Ses i baren, för jag e säkert klar med mina inköp på 1-2 timmar som vanligt sen kan jag ha barhäng med dig 😀

  Fast de viktigaste inköpen ska göras på NetOnNet fast kanske ska vänta tills imorgon fm med de, ifs fortfarande inte bestämt mig med mitt ilandsproblem med ena köpet :p

 • Så djävla smart att lägga undan nagellacket 😀 Garanterad korrekt inköp och leverans då ju 😀

  Går skattjakten ut på att man ska springa?
  För då lägger jag ner direkt. Kroppen pallar inte sånt nu. Då blir det häng i sportbaren, OM jag nu inte shoppar en djävla massa 😀 (har inköpslista)

  Ska iofs dit om 2 v igen. Då kommer mamma och syrran uppifrån Dalarna. Och då är det obligatoriskt Gekåsbesök. Haha 🙂

 • Du hade ju döden dött om du sett hur jag packade för igår. Almanacka, telefon, blyertspenna, plånbok, trosor, tandborste och hårborste. That’s it. (Och okej, jag glömde SL-kortet så jag fick grina mig till att åka med första bussen som tog mig till en spärr som _sålde_ biljetter, men i övrigt klarade jag mig fint.) Då överlevde jag hela skoldagen och Flashdancepremiären och en övernattning på det…

  Jag förväntar mig bloggning i typ stream-tempo imorrn, okej??

  • Ja. Jag hade dött. Utan min maskinpark och förnödenheter klarar jag mig inte. Men jag tänker att jag borde klara mig på GeKås. Det jag glömmer finns ju på plats. Utom innehållet i min apokalypsväska förstås. Den klarar jag mig inte utan. Hemska tanke!

  • Och streamtempo på bloggningen kan du glömma. Det kommer vara hektiskt. Men jag skall försöka streama periodvis på riktigt 😉

 • Ses i baaaaaren (sportbar? jag förväntar mig fotboolshunkar och hockeyhunkar – annars drar vi till en annan bar!, ok?) 🙂
  Jag har inte packat nått än- skulle vi inte handla där? Finns hårföner, platt-tänger, locktänger, tandborstar o tandkräm att köpa o plenty av annat om man skulle behöva – lite barhäng o sen shoppar vi det vi behöver. Bra plan. 🙂 Ses i morgon!
  /Blondie

  • Hahaha, tror mest det är trötta gubbar och vi där. Men med låga förväntningar kan det ju bara bli positivt om det dyker upp en liten hunk åtminstone.

   Och jag behöver en hårtork nuuuu. Alternativet är att åka med skitit hår eller blött hår, och jag är född med k-rufs. Galet attraktivt.

   Ses imorgon 😉

 • Jag ska ha en tråkig helg hemma, inte göra nått roligt alls, så du kan väl förgylla min tid med blogginlägg och annat (som jag kommer åt på datorn, tacksåmycket, jag har inga modääna maskiner).
  Varför har du sånt problem med håret (frågar hon som inte kan hålla på med fön eller plattång), du gillar ju hattar! Tryck ner en sån på ditt naturlockiga hår och det blir naturligt platt (och en dam kan ju ha hatten på inne…) och det funkar säkert utmärkt till alla de klädbyten som du planerar, du kan ju alltid ta med dig flera hattar! 🙂

 • BTW…. var det inte Du som skulle ha din nyaste Onepiece på dig ???

  Då bör du ju inte ha några problem om vad du ska på dig 😀

  • JO. Men jag har visst råkat glömma tvätta den. Annars hade jag banne mig haft det. Världens bästa plagg 🙂 Nu får den inte ens åka med.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.