När man är så rik att man torkar sig i arslet med pengar?

Jag har ju varit i Göteborg lite…sparsamt den senaste tiden. Och är känd för att ha vissa toarullesrelaterade problem.

Igår när jag redan låg och halvsov i mitt krypin kom maken och frågade efter toapapper. Jag minns knappt vad jag svarade, men var helt övertygad om att det stod en bal i tvättstugan. Sen funderade jag inte så mycket mer över det.

Imorse när jag morgonkissade såg jag att det låg en okänd servett där toarullen vanligtvis står, men ingen toarulle. Då fick jag lite panik inför kommande förlossning. Eftersom jag förlossar samma tid varje dag.

Ut ur badrummet, och in i skåpet där servetterna finns. Eller brukar finnas. Och prisadvaregudihöjden, det fanns servetter. Sådana vi köpt för att de var skojiga, men aldrig använt. De åkte in på dass.

När klockslaget för förlossning kom var det dags att packa upp och använda dem. Först den enorma lättnaden efter förlossningen, och sen…att torka sig i arslet med de här.

bild(7)

Det är nog första gången jag har torkat mig med 2500 spänn. Och mer kommer det bli innan dagen är slut och det har kommit toarullar.

Den känslan!

Sen blev det extra roligt när jag såg vad tillverkaren hette.

Kolla på paketet hehe.

0 thoughts on “När man är så rik att man torkar sig i arslet med pengar?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.