Jamen jag vet att jag är lättroad

Och har ett kärleksfullt förhållande till mustaschtrenden.

Jag köpte en present till den lilla ofödda badankan i Johannas mage.

napp

Jag skrattar fortfarande så tårarna trillar när jag tittar på nappen. Och jag säger bara en sak, om badankan kommer att vägra napp när han/hon kommer ut, då tar jag den banne mig själv. Man kan säkert skylla på någon slags fetish.

Så jäkla värt det.

0 thoughts on “Jamen jag vet att jag är lättroad

 • Jag som gillar Tango…finns det med en ros i mungipan ? Skulle jag sätta i munnen på barnbarnen direkt eller kanske på gubben 🙂

  • Haha, bra idé. Det fanns med volymknapp (oerhört roligt) och något mer…men nu minns jag inte vad det tredje var. Johanna kommer du ihåg?

 • Underbar! Jag var tvungen att bära ner datorn till maken. lika road han. Nu är vi iofs rätt säkra på att barnbarnet som skulle kommit redan för en vecka sen är en tjej – och jag är lite traditionellt lagd – men annars hade den varit given.

 • Vad köper man sådana där? (Inte ungar utan nappen) har en kompis som skall bli mormor i dagarna (som är ett halvår yngre än mig och inte 40 har vi fyllt ens en gång)

  • Tur att du inte frågade var man köpte ungar, för det hade jag ju faktiskt inte kunnat svara på 🙂

   Jag köpte den i en barnbutik i Strömstad som har oerhört många roliga presentgrejor för barn med. Jag kan kolla med henne var den kommer ifrån om du inte har vägarna förbi hehe.

   (Och där slutade jag läsa, vill inte höra taas om mormödrar som är yngre än jag – det ger mig en smula ångest)

  • Men okejrå. Jag får väl vara nappusher. Maila mig adress så knatar jag och köper de förbaskade napparna åt er på lördag och postar. Jag är rätt hygglig.

   H, vilken vill du ha…maila mig du med.

 • Googlar med ljus och lykta efter en såndärn volymknappsnapp och så snubblar jag över denna sida. Frågade du försäljerskan varifrån hon beställer napparna? MÅSTE HA 😀
  /Linda, Finland

  • Haha näe, men jag kan fråga eftersom jag känner henne. Men nu är hon på semester över jul och nyår. Jag kan maila dig om jag får reda på något vettigt, eller om hon kanske kan sälja lite online.

   Butiken jag köpt dem i heter TROTS och ligger i Strömstad.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.