O-ordningen är återställd

För maken dök upp igår. Jag var dessvärre inte så himla social, men jag pussade på honom och kramade på honom (i de fyra sekunder som Stor tillät att jag tog hans “pappatid” innan han började yla av avundsjuka).

Nu kanske det låter normalt, men jag brukar inte rusa till dörren ihop med hundarna och slåss om uppmärksamheten. Snarare relaxa i ett annat rum till de har hälsat klart, men jag gjorde ett gigantiskt undantag igår. Jag är så sjukt romantisk och rar. Jajjamän.

En halvtimma efter makens entré skulle jag bara skriva ett mail. Som var viktigt, och prompt skulle skrivas innan sängen. Under tiden jag skrev det somnade jag tre gånger, samt att texten dansade samba framför ögonen på mig under tiden de var öppna. Det var nog en jäkla tur att jag inte gick på varken starksprit eller svagsprit igår.

Efter mailet vacklade jag in i sängen (21:15 enligt mailstämpeln). Jag minns att jag skakade rätt täcket och klädde av mig, utöver det har jag inte en enda minnesbild, så tydligen somnade jag på väg ner mot kudden.

Sen var det ju det där med återställd o-ordning. Jag vaknade till vid fyra inatt. Av att varenda lampa i taket lyste, TV:n stod på med pensionärsvolym och maken överröstade vaddetnuvar på TV:n med sina zzzzznarkningar från soffan. Men jag orkade inte ens bry mig.

Åtta imorse vaknade jag som en nyponros. Eller ja. Kanske inte just nyponros. Mer…ett russin? Men åtminstone ett russin med rätt antal timmar djupsömn i bagaget. Och så var jag JÄTTERAR igen, och pussade maken på munnen innan jag gick upp. Romantiken har verkligen flödat, men nu tror jag romanskvotan är slut. För nu ser det ut så här:

bild(9)

Så JÄVLA ovanligt.

Jag funderar på att rekommendera Discovery och alla dess faktaprogram (förklädda dokusåpor) till RFSU som värsta bästa preventivmedlet.

0 thoughts on “O-ordningen är återställd

  • HAHA…NÄÄÄ…eller jo, jag kan sträcka mig så långt att jag kollar på Overhaulin’ men det råkade ju nästan vara slut när jag tittade upp. Och så kollar jag på mina älsklingsgrabbar som fiskar krabbor, det erkänner jag. Men det andra? Bilar, hojar, hembränning, guld under och över isen och vaddetnuär mer. Finns inte en sportslig. Till skillnad från han den där som är TV-manisk och kollar på ALLT 24 timmar per dygn, med båda öppna och stängda ögon.

 • ehh.. jag e ingen karl.. men ändå tittar jag då o då på discovery channel!!! 😛
  tittar på mythbuster, overhaulin o den där programmet om båtar som fångar krabbor o så!!!
  så e jag ju oxå en pojkflicka så!!! kanske har jag en manlig karl som poppar opp då o då i mig!!! *skratt* 😉

  • Mmm…krabborna och Overhaulin’ går att leva med, även Mythbusters. Men INTE från morgon till kväll, för gud förbjude att TV:n är avstängd och inte på just den kanalen. DÅ blir man lite lite nervsvag 😉

   • hopsansa… allright.. då e jag inte sån som gör så.. 🙂
    jag e snarare en zappare… som hoppar emellan olika kanaler tills ngt fångar mitt uppmärksamhet!!!!
    förutom då jag sitter vi datorn.. då låter jag ngn kanal stå i ett par timmar som sällskap åt mig!! 🙂

   • Ha ha

    Han med alla sina elprylar han köper jämt får mig nästan o tänka på en kompis o hennes make med tanke på hur han är ska du va glad han håller sig till elprylar 😉

    Hon bävar för vad han hittar på när hon inte e hemma i inredningsväg typ nya gardiner få för sig att byta golv i köket osv osv

    Enda kruxet e att det inte direkt blir så jättesnyggt, golvet i köket går hon mer lr mindre lös på med allt för att sabba det så de kan byta ut den jag hade aldrig velat ha det golvet han köpte sist, ett typ 70 tals gul och orange rutigt golv enda dom saknas på golvet e blommönstret så hade det passat in på flower power eran 😉

    Gardinerna e väl inte de snyggaste heller

    • Haha. Får mig att tänka på min ömme fader. Deras gamla hus på närmare 400 kvm renoverade han som “avslappning”. Och vi snackar inte bara yta. Ner i bjälklaget och ut med allt och in med nytt. Förutom en enda sak. Heltäckningsmattan i trappan, som var orange och skotskrutig a’la 70-tal.

     För den var kitchig. Eller nåt.

     Jomen då är jag glad över elprylarna och att han håller sig i källaren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.