Men det är hon fan inte ensam om…

…det vill jag bara säga.

20131113-213953.jpg

Nämn en kvinna som har kontroll över sin rumpa?

Det här är anledningen till att jag älskar skvallerblaskor. Man får lite perspektiv. Kan Hollywoodkändisarna ha okontrollerade arslen så kan jag.

Dessutom är det helt egalt att ha panik över det.

0 thoughts on “Men det är hon fan inte ensam om…

 • Hela min kropp är utom kontroll… *suck* och att vända utvecklingen är som att vänta en tankbåt, det tar tid.
  …kanske skulle läsa lite skvallerblaskor som uppmuntran!

  • Jaja, det är min med. Men nu får vi ju panikattacka över det ihop med det “vackra folket”. Läs skvaller, man blir på jättegott humör, jag lovar.

 • Ha ha.. jag läser sällan skvaller men såg just detta, i godisaffären när jag köpte godis till maken * visslar*, och var en millisekund från att köpa blaskan – bara för att kunna känna mig lite “normal”.
  Jag har varken råd med PT eller egen kock ( ifs lagar maken all mat här…men inte den varianten som kan hålla min röv i schack så därför räknas han inte som kock) alltså är det helt tillåtet att vara utom kontroll här 🙂 ( Herregud trodde aldrig att jag skulle skriva ngt sånt, jag är ju liksom Konstapel Förbud herself egentligen 😉

  Låt alla våra okontrollerade rumpor/rövar/buttar/äsis vara fria! (Inte fööör bokstavligt, det blåser kallt i Halland) Om ändå bara för en dag…eller två 🙂

 • Ja hon den där Kardashian (?) är inte ensam om att ha för mycket “junk in the trunk”.
  Skulle ha läst mer blaskor innan jag gifte mig. Var på jakt efter en brudklänning och hade hittat en bild på en klänning som jag gillade. Men var dessutom tvungen att hitta någon som kunde sy den. Min man och jag var på en bröllopsmässa och då var det en sömmerska där. En fis förnäm Östermalmskärring som tittade på min bild, tittade på mig, sa ett (säkert rimligt) pris på vad det ungefär skulle gå på, men lägger till ” du skall veta att jag har jobbat så länge och har sådan erfarenhet att din storlek (ca 46) inte är något problem.
  Fick hon sy min klänning? Nix. Hittade jag någon som kunde sy den. Nix, kunde inte med att fråga fler. Gick jag till några brudbutiker. Nix. Det blev tillslut brorsans kompis faster som hade klänningsaffär som jag köpte hos. Inget fel på klänningen i sig men det var inte den jag ville ha.

 • Halländska hemmafrun says:

  Varför är det liksom röven man, att iaf jag, stör sig på egentligen? Den sitter BAK! Det är väldigt sällan man ser den själv, varför bry sig om ngt som inte “syns” eg. Ok, är den för platt så känns det – egen erfarenhet 🙁 annars? Röven är inte ngt första intryck direkt, om man inte bakåtjoggar som älskade Britt, det är ju det man vänder mot det man lämnar…och förhoppningsvis skall man inte dömas efter bakdelen eller?

  Till skillnad från mig ( hatar att springa, allt för tävlingsinriktad för att det ska vara kul att göra) så sprang bästaste väninnan ett lopp för ett tag sen… “Jag har aldrig tänkt på rumpor förut, herregud vad många olika sorter o storlekar det finns” Maj gadd vad jag önskar att jag hade varit lika “lyckligt omedveten/opåverkad” mina tidigare 30år!!!

 • Nu har jag suttit här hela dagen och väntat på dina inlägg som skulle lysa upp min i övrigt värdelösa dag… Saknar dina roliga inlägg, var är du???

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.