Förlåt?

Pretty please with sugar on top?

Jag har migrän. Högst troligt för att min hjärna inte klarar att hantera den där avdelningen för värdelöst vetande. Sisådär två gånger om året är den inte normalt hanterbar, utan jag måste kräla in under en sten, och helst inte öppna ögonen.

Vet ni hur svårt det är att producera ett (flera) inlägg med ögonen stängda? Eller hur omöjligt det är att rasta hundar med stängda ögon?

Skiiiitsvårt.

Och jag som skulle norpa min temadag och allt.

Imorgon är en ny dag.

Är jag förlåten?

*duckar för käftsmällarna*

0 thoughts on “Förlåt?

 • Klart du är förlåten!!! Du ska ta hand om dig, krya på dig och vara snäll mot dig själv!

  Jag har alltid hävdat att bloggandet aldrig får vara ett tvång! Jag har ju aldrig tjänat något på mitt bloggande och jag har aldrig skrivit på ett kontrakt. Därför kan jag låta bloggen ligga i dvala när jag inte är på topp hälsomässigt eller inte är inspirerad.
  Vi är många som läser här och säkert är det fler än jag som saknar dig när du inte skriver, men jag är säker på att ingen av oss vill att det ska bli ett tvång för dig… och jag tror inte att det blir bra då!

  Krya på dig!

 • Du är helt klart förlåten, jag försöker catcha up och är just nu i början av augusti, så lite färre inlägg gör ingenting 😉
  Har aldrig haft migrän men gissar att man hellre äter aphjärna om det gick att göra en sån switch .
  Krya på dig

 • Undrade just var du hade blivit av. Klart du är förlåten, här blir det inga käftsmällar. Inte roligt att vara sjuk. Pigga på dig så den gamla Wacko-Wic snart är tillbaka.

 • Oj ja, klart du är förlåten, det är ju hemskt med migrän. Lycka till med claimandet av en egen temadag. Såg att det enda som låg på min födelsedag var en pingstdag= alltså borde jag kunna claima den åt mig själv 🙂

 • Behöver man ens förlåta det? Ligg du kvar under din sten med alla ögon stängda och bli frisk. Har du medikamenter som hjälper?
  Har själv återkommit till de levandes skara efter en tredagarsattack, men i brist på stenar att krypa under så satt jag framför brasan och tyckte synd om mig själv (fast en kväll fick jag ge upp brasan till förmån för ett väldigt mörkt och svalt sovrum. Tack o lov har jag fått dundertabletter som hjälper åtta av nio.

  Som tidigare läsare redan kommenterat, vi saknar dina inlägg men, stort MEN, vi kräver inte att du ska producera inlägg med en viss frekvens.

 • Hmm tydligen körde vi upprepningar. Eller vi (jag) trodde inte att kommentaren kom med igår. Tur att du är lite på benen. Sjukt omotiverad att jobba och surfar istället. Fy fy mig

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.