God förmiddag

Jag somnade igår. Och jag vaknade en gång inatt, blev förbannad eftersom det inte var planen/förhoppningen, men antagligen somnade jag i ren ilska igen. Sen vaknade jag inte förrän de två fyrbenta väckarklockorna stod på mitt huvud och slickade mig i ansiktet.

Idag känner jag mig mänsklig igen. Fast fortfarande så jääääkla proppmätt. Mental note to self, ät inte så mycket pizza att den kunde utfodrat en liten by i Norrland om du inte ätit på ett par veckor. Hur är det möjligt? Jag är fortfarande lika mätt. Och lite lite trött.

MEN…jag känner mig fit for fight för tomtehelg. Och ljusslingorna.

Jag pyntar exakt ingenstans under jul förutom båten. Förra året hade vi Ikeas pappjulgran med klistermärken som dekoration för att vi firade jul hemma hos oss. Ni fattar nivån på anti-pyntandet.

Vet inte när det kommer utföras, men jag lovar att annonsera en tid när det kommer gå att kolla i webkameran.

Som bonus skall jag rulla in mig i en julslinga och ställa mig bredvid tomtefar och vinka.

Då har vi kirrat årets julkort med.

0 thoughts on “God förmiddag

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.