Det här med snarkningarna igen då

Jag upplyste maken om alla goda råd. Att han troligen lider av konstant sömnbrist för att han…inte sover utan mest snarkar. Att det finns hjälp att få, men han måste gå till någon slags vårdcentral och åtminstone börja i den ändan. Etcetera etcetera.

Det är väldigt osäkert hur mycket han tog in eftersom han visade ett minst sagt svalt intresse och läste tidningen samtidigt. Men han hummade och brummade. Sen fortsatte han läsa tidningen.

Jag avslutade med att säga att skorna ihop med hans nattljud kommer få mig att skicka in skilsmässopappren.

Men som sagt, han läste tidningen samtidigt.

Kan man beställa tid åt sin man – eller måste personen själv beställa en tid?

Chansen att han dör av kvävning by kudde av sin fru är större än att han gör det själv nämligen.

Eller ja, chansen att han gör det själv är mindre än en kluven atom. Vilket betyder att han kommer dö av kuddkvävning.

Frågan är inte om. Frågan är NÄR.

0 thoughts on “Det här med snarkningarna igen då

 • Beställ tiden, ta honom i hampan och led honom hela vägen in till doktorn! Berätta sedan vad problemet är för doktorn, det är nog inte ovanligt att anhöriga ser detta som ett större problem än den snarkande (om man bortser från trötthet).

  Jag har gjort min gellack-debut! Eftersom långfingernaglarna ser ut som om jag skulle bita på dom (och dom är breda, så det ser ännu värre ut!) så blev det bara bas + top i dag. Det tjatas väldeligt i instruktionerna om att man inte ska får något av lacken på huden, så jag försökte vara försiktig och fick ett mellanrum på 2mm till nagelbandet och dessutom lite bar kant längst fram på dom stubbade naglarna… tur att det är ofärgat! Jag får nog öva på det där, har ju inte målat speciellt ofta de senaste åren och med vanligt lack som man ju kan peta bort om det kommer utanför.
  Om jag nu ska börja ta hand om mina naglar igen så får jag sluta slarva med oljan också. Min nuvarande är snart slut, har du någon bra att rekommendera? (Ja, jag har utsett dig till min nagel-guru!)

  • Jag lovar att ta honom i hampan.

   Jag gillar REQ, men egentligen spelar det ingen större roll vad det är för olja, huvudsaken är att det ÄR en olja 😉 KÖR PÅ!

   Och du, det där med manualen är inte så viktigt att följa. Får du lite på huden är det bara att fila eller pilla bort när det är torrt.

 • Då kanske han får en sån här sexig maskin min man sover med på nätterna…han själv säger att han är stridspilot när den är på…ja tar ner honom på jorden genom att säga att det är en respirator han ligger i 🙂 ( vilket ju är närmare sanningen)
  Har maken högt blodtryck? Det kan man få om man snarkar så man får andningsuppehåll. På vårt sjukhus finns en speciell apné-avdelning där han blev utredd.

  • Hahaha…det är ganska stor skillnad mellan respirator och stridspilot. Men hur får man en enveten människa som inte ens klarar att använda sin bettskena att använda en “respirator”.

   Han har löjligt lågt blodtryck. För att vara stor. Hyfsade värden på det hela taget. Bättre än jag har. Gubbjävel.

 • Han lider antagligen av sömnapné och behöver kollas. Kommer antagligen få en maskin, kallad erotikdödaren men som kommer göra era sängliv otroligt mycke behagligare. DU kommer sova bättre, han kommer sova bättre och alla blir nöjda och glada (och betydligt piggare). Den väser lite som Darth Vader men det är en piss i Mississippi jämfört med snarkningarna..

  Så ta han till doktorn, öjjenaböj!!! om han inte fattar att gå dit själv.

  • Du, kan det bli så mycket mer erotikdöd än att en antingen sover i ett annat rum eller med lurar på sig. Nu är det hans tur att kollas och få ngn jäkla maskin.

   Och nej, han fattar inte att det är läge att gå själv. Jag måste boka åt honom. För som sagt, det är ju normalt och manligt att snarka. Enligt somliga.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.