Dagens Dominikanska

Först och främst går jag på Lena C:s linje och delar ut ett skavsårsplåster, nya skor och knatande mellan alla dessa all inclusive-restauranger är jobbigt.

COMM

Och sen fortsätter jag att skratta så jag gråter åt nattens kommentar. Cigarrprovning med nioåringar och män som kallar sig Hot Chocolate.

Screen Shot 2013-11-13 at 9.38.49 AM

0 thoughts on “Dagens Dominikanska

 • Du kan ju roa dig med att fråga maken om de här Finska stridspittarna som krockade i luften, som enligt nyheterna inte kom till skada medans den ene hittades skadad o den andre inte e hittad ännu

  Hur går det ihop ???

  Hade de inga hjälmar på sig och kunde kommunicera och hur kan vara oskadda medans en ärskadad oden andre försvunnen ??

  Så, nu slipper du längta utomlands lr iaf tänka på det, eftersom maken kan komma med nån lång utläggning om detta 😀

 • Haha, tack. Compeed rocks.

  Jag hann inte skriva igår för jag blev bjuden på ett day pass till ett 5-stjärnigt hotell i Punta Cana och isen i mina frozen daiquiris smälte så fasligt fort så jag hade fullt sjå med att dricka upp dem. Hängde även med gamla VD:n för Salzburger Hof och han berättade hysteriska historier om när han hängde med Alexandra Charles på 70-talet. Annars tränar jag mest med min PT Manuel (hans uniform är espadriller, viktbälte och solglasögon. Inomhus.) Eller alltså, jag vet inte riktigt om han tränar mig eller utför någon komplicerad tantrisk övning men jag kan böja benen bakom huvudet nu och har en himla träningsvärk. Och lite närhet är ju alltid fint.

  Om någon undrar hur en cigarrprovning med en 9-åring går till så är det ju såklart jag som röker dem. Sen frågar hon om det är gott och jag säger “mm, jättegott, körsbär. Eller eh NEJ det är JÄTTEÄCKLIGT. Rökning är dåligt. FY! Åh, finns det jordgubb också?” och så börjar vi om. Tror inte att hon har blivit rökare. Hoppas.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.