Sådan matte sådana hundar

Titta titta titta vad jag såg idag! OnePiece har börjat med hundkläder. Gissa vem som nästan gjorde i byxan av lycka?

Den ultimata förnedringen.

Stor har varit tomtenisse.

Screen Shot 2013-10-16 at 2.04.18 PM

Och Stålmannen.

Screen Shot 2013-10-16 at 2.05.38 PM

Men nu skall de få en matchande outfit med sin älskade matte. Som om de behöver det med tanke på pälsen. Shopping handlar inte om behov, det handlar om fäschon.

Som vi skall mysa.

Screen Shot 2013-10-16 at 1.49.30 PM

Screen Shot 2013-10-16 at 1.58.54 PM

Det enda jag funderar över är formuleringen “…perfekt för både honom och henne”. Är det husse och matte de menar då eller?

Förnedringsshopping när den är som bäst.

0 thoughts on “Sådan matte sådana hundar

 • *frust* Du är OND!

  Du, nu har jag fått igen resväskan. Och stängt av Bluetooth. Ska wi-fi också vara av eller gör det att jag kan smygsurfa gratis på nån annans lokala abonnemang? Lilla grodan kommer förmodligen på fredag, sen blir det rajtantajtan!

  • Fick du igen den lilla väskan. Du måste ha missat ngt, kolla igen haha.

   Näe, stäng bara av roaming. Wifi kan du ha på, så kan du surfa så fort du kan sno nätverk.

   Jag Är Ondskan

   • Ja jädrar, jag fick igen den lilla väskan. Nu har jag tre outfits i den, dessutom med variationsmöjligheter. PLUS ett paraply (fast det fick ligga på diagonalen fast det är ihopfällbart, så sketliten är väskan) och ett par extraskor och dubbla extra strumpbyxor och öronpetare och smink. The Queen of packning, helt enkelt. *lite lätt imponerad av mig själv* Jag har dubbelkollat packlistan, för det kändes helt orimligt. Och jag som t o m flyger SAS och inte behöver ta minsta tandborsten för att inte få övervikt…

    Men var det så enkelt? Bara kapa Bluetooth och så är det grejt sen? Jag hittar inget som heter roaming, men det är väl det man gör via Bluetooth? *inser hur blond och blåögd jag låter, men vad fasen, det är vad jag är…*

     • Ah! Nytt ställe! Under inställningar ->allmänt ligger mobilnät. Där har jag mobildata (på), aktivera 3g (på) och data-roaming (av). Stämmer det så?

  • Klart jag inte skojar, de vill se ut som jag. Fast kanske är det jag som vill att de skall se ut som jag gör. De kommer bli finfina 😉

   • Det är så gött att läsa om dig och dina hundar jag blir så glad för jag känner så väl igen mig.
    “Det är mattes bäbisar” Jag säger mammas bebi, mammis darling och allt möjligt tuttinuttit. Antar att du tuttinuttar också 🙂 Jag älskar min Apso kille och letar efter en till. Hoppas jag hittar en fin kille till våren. Är grymt svag för hundar med mycket päls. Att se en välpälsad hund springa är en så läcker syn. Och helst när dom kommer i 200 blås rakt i mot en Hahaha Hur gött som helst 🙂

    • Jag pratar så fånigt med dem att det slår alla rekord, plus att jag surar när den lille inte vill sova på mig utan på husse. Jag väljer dem före allt annat på jorden och jag är vansinnigt hönsig.

 • Ha ha ha ha

  Hade jag inte redan suttit ner, hade jag fan ramlat omkull när jag läser detta in lägg enda som saknas e nog fan e blöja i trosan, för mina knipmuskler e fan obefintliga just nu 😀

  Jädra tur jag e hemma dessutom o inte på jobbet, för då hade nog de jag jobbat ihop trott jag var redo för grabbarna med de fina vita tröjjorna 😀 😀 😀 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.