När man skriver inlägg och har elaka läsare

Det spelar ingen roll om det var lite öppet mål att skjuta på. Mailet av Todde var elakhet i dess renaste form.

Nu sitter jag och ryser, vaggar okontrollerat fram och tillbaka medan jag svär ve och förbannelse över årstider. Det kan hända att jag…ogillar…Todde lite just nu. Och att han skulle kunna bli svartlistad för all tid och evighet.

Jag måste flytta. Sova igenom hela vintern, eller börja knarka. Alvedon, funkar det bra att börja med kanske?

Screen Shot 2013-10-12 at 4.55.36 PM copy

Yyyl!

0 thoughts on “När man skriver inlägg och har elaka läsare

 • Du gillar inte mig om jag säger att den bilden gör mig?
  Eh .. glad?

  Förövrigt så är Strömstad snart dött. Du kan gå varv på varv. Du träffar inte en käft.
  Förutom dom som sitter på samma plats, samma kanal och pratar om samma saker.. ifall man nu ids gå ut. .
  Puh. Hemskt I tell you! Hemskt!

  Hejja Todde!

   • Håller med !!!!

    Vill inte ha nån vinter med snö,is och slask och ännu mera is som e kngglig så du knappt kan gå o cykla utan o slå halft ihjäl dig….. Vinter vill jag bara ha när jag åker till Finland !!!

 • Men sluuuuuuuuuuuuta! Jag kissar på mig av skratt om du ska hålla på såhär. Tänker du tjöta om det varenda dag tills i maj eller? Ujujuj, du BEHÖVER terapi…

 • Som sagt, här är jag snäll, och vad får jag tillbaka? Bara en massa skäll…
  Men jag kan vara sötsliskig som på krogen vid stängningsdax också om du vill?
  Problemet är väl bara att du skulle kräkas lite lätt då 🙂

  Men du! Jag har flera mysiga bilder på lager. Det är bara att säga till så skickar jag 😀

 • Jag har alltid tryckts ner av denna årstid för att jag vet vad som kommer sen… den där tiden som man fryser, halkar, fryser, blir blöt, fryser, har solbrist, fryser, halkar och fryser… Bilden här ovan säger väl allt! De senaste 20 åren har jag dessutom haft svårt att gå, när jag har gått med kryckor är det visserligen stadigare, men det går inte fort och man är tvungen att vara ute längre…
  I år så njuter jag av denna årstid som nu pågår!!!! Förtränger visserligen vad som ska komma sedan, men ändå. Visst, jag höll på att slå något hårt i huvudet på dom personer som började prata om att sommaren var slut i början på augusti!! Men under september och hittils i oktober så tycker jag det är helt OK med denna årstid. Det kanske blir lättare med åren? Isf blir det bättre när du blir så gammal som jag! 😉 (Och jag tänker inte ge några garantier för hur jag mår under den där “vita” årstiden.)

  • Stackare. Jag tycker också att jag har svårt att gå, men det beror mer på att jag försöker promenera med två hundar som tror de drar släde.

   Sommaren är inte slut ÄN. För jag har inte sagt okay till det. Höstdeppen blir ju dessutom värre med åldern. Hur kommer det vara om 20 år?

   • Men min höstdepp har ju blivit bättre! Märkte lite förra året och är betydligt bättre i år! Och detta trots att förra vintern var den värsta hittills, jag satt mest inne och samlade på nya kilon… tröståt och fick ihop en 15 st bara under vintern! 🙁 Detta ska inte upprepas i år!!!
    Halt underlag och glada hundar (speciellt när det är i plural) är ingen bra komination! Annars skulle glada hundar vara ett bra sätt att komma ut lite och kanske inte samla på sig fullt så många kilon, problemet är vad man gör dom dagar då man inte KAN komma ut… så tyvärr blir det ingen fyrbent här! Du får gärna döpa denna årstid… Victoriasommar kanske?
    Jag har ju läst tillbaka lite i sommar och såg ju att åtminstone Stor inte tycker att han ska vara vattenhund trots simhud… tänk om det är snöhud istället, som snöskor? Ni kanske har två snöhundar ist f vattenhundar!

    • Det låter inget vidare att inte komma ut alls periodvis. Med hund måste man ju. På gott och ont.

     Men ja, kanske snöhund? Vilket borde vara orimligt eftersom de är födda till att simma och dyka (någon glömde bara tala om det för Stor). Och ingen regnhund. Han håller sig hur länge som helst om det regnar. Måste han så springer han ut, på tånaglarna, kvickt som ögat.

     Det är något fel som inte är rätt där.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.