Karma kanske?

Mona är ute och fixar ögonfransarna, och jag är ensam i det det universumska hushållet ett tag.

Jag kan helt ärligt, med handen på hjärtat och tiofingrarupptillgud och allt det där, säga att jag sällan har sovit så gott som i deras källare. Som en sten. Vilket vi blev varse imorse eftersom då hade sovit i nästan 12 timmar.

Och SOM de små illvilliga satmarorna hade smugit här uppe för att inte väcka mig. Enbart för att kunna jäklas. Unga fröken Universum ligger väldigt brunt till. Fru Universum inte långt efter och Herr Universum är även han med i matchen, men med tanke på massagen så känner jag en oerhört förlåtanda sida gentemot honom. Han har min tillåtelse.

Men, med tanke på att alla i familjen Universum nu har spenderat en hel helg åt att håna, reta och ha hejdlöst roligt på min bekostnad så har jag ju en gigantisk möjlighet att jävlas tillbaka just nu.

Jag är ensam. Med Monas dator, i deras hus.

Vad vill ni veta?

*häxkackelskrattar*

0 thoughts on “Karma kanske?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.