Jamen vi kör en liten anti-hyllning då

För att inte glömma vår oerhört talangfulla fru utlyser jag härmed någon slags landssorg. Eller åtminstone kollektiv bloggsorg.

Damen med stil, klass, vett och etikett. Stjärnan som lyser starkast av alla, och som kan allt. Hon kan sjunga bättre än Whitney Houston, dansa bättre än Fred Astaire och skådespela bättre än Meryl Streep.

20131023-224801.jpg

Det kräver ju onekligen sin kvinna att att agera en scen iklädd balklänning fullsketen med paljetter, en hållning värdig Quasimodo och pumps stora som containerfartyg, där motspelaren (förste älskare) sitter i skrynklig skjorta och jeans. Vilken kemi, vilket äktenskapstycke. Eller så såg det mer ut som att han kunde vara hennes son. Om hon nu hade haft sex, för hon har ju antagligen inte haft det. Med tanke på att djävulen verkar vara inblandad i alla former av köttsliga lustar och måste excorsistas (ja, jag bestämde just att det är ett verb) dit pepparn växer.

Erika undrar ni? Givetvis obefläckad avelse med tanke på hennes oerhört tajta relation med Gud. Ett unikum.

Så, I give to you, Gunillas Samlade Dumheter.

En orgie i Gunilla. Så att hon inte faller i glömska.

Om det så är det sista jag gör så skall jag hålla minnet av henne vid liv.

Och påminna er. För här sitter jag inte ensam.

Men nu blickar vi framåt och fokuserar på Maria “Ostkroken” Montazami.

Himla tur att det snart är tisdag och vi kan fortsätta kolla på TV tillsammans.

Hur många hakar på?

0 thoughts on “Jamen vi kör en liten anti-hyllning då

 • Tack vare dig så har jag kollat in alla avsnitten för denna säsongen av brudarna i Hollywood, tack så hemskt mycket. Har legat i soffan och vridigt mig i plågor och nästan dött skämsdöden över denna Guds skapelse Gunilla Persson, hahahaha. Jag lovar och svär att jag ska titta på den väna, ljuva Maria och håller tummarna att det blir en säsong till av brudarna 🙂

 • Halländska hemmafruen says:

  Taaack!
  Hade lite glömt hur hon höll på i tidigare avsnitt….blev liksom en punkt där. Jag kommer inte sakna henne, heeeeelt ärligt! Ser fram emot “MM show” fast då för att få se mer av maken. Förhoppningsvis får skämskudden ligga bakom nacken hela säsongen 😉

 • Nu skulle det här aldrig hända att jag erkände, men det hade, rent hypotetiskt, kunnat vara så att jag har varit tvungen att kolla lite på tv3play och kanske har jag på dumheterna nu. Fast det är så dumt så det skulle jag ju inte erkänna. Om det hade hänt. Rent hypotetiskt.

  Jag har för fasen en massa böcker att läsa! Jag har inte TID. Okej???

  • Hah! Det känns lite som att jag och Mona är drogpushers. Första gången är alltid gratis. Sen är ni fast. Rent hypotetiskt såklart.

 • Fast jag hoppas fortfarande att det är hittepå, att hon är sjukt duktig att spela sin roll. Fast jag vet, det är inte lätt att tro på. Och det där med hennes hållning är inte snällt, men så sorgligt sant. Sen är det väl en sak att BE:s liquid lunch förmodligen var väldigt liquid och att hon missade mineralvattnet flera gånger.
  Och det är klart att jag kommer att titta på MM också, fast skämskudden behövs där också. Hennes resereklam var bara så pinsam att kudden blev lite sliten redan där.

  • Nej det är inte ett dugg snällt, men precis som du säger, helt sant. Och det känns lite som att det är okay när man varit med i, är det sex nu, säsonger och fortfarande inte fattar…då är det okay. För att det är kul. Det går liksom inte att vara så himla korrekt hela tiden 😉

 • Kan väl erkänna att jag blev fast mot min vilja 😉 har ju förkastat alla sådan program förut, men nu måste jag ju se de andra säsongerna också. Vetifaen när jag ska hinna med det dock 🙂

  • Man fastnar i sådana program mot sin vilja jämt. Men man får ha sådana laster. Det gör att det blir ngn slags jämvikt i livet. Mina stora laster är skvallertidningar, SHF och Big Brother. Totalt beroende av dessa trivialiteter. Och det är alldeles alldeles underbart. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.