Fyra nyanser av grått

Ja, jag är medveten om att jag är tjatig. Men jag kollade Facebook för första gången på…ett tag. Eftersom mina nerver inte riktigt klarar allt “myyyyz” (varför dessa jävla Z på slutet när saker skall vara extra snuttifierade?) och hur förbannat fantastisk höst och årstidsväxlingar är.

Den är inte det. Det är mörkt, grått, blåsigt och regnar småspik på tvären. Hösten är möjligen mysig så långt söderut att det gränsar till plejset dit pepparn växer, men inte här. En koll ut genom fönstret i detta nu visar en mellannyans av grått med regnstänk. Man dör inte direkt av sugenhet att gå en promenad i allt det “vackra” och vada bland blöta ruttnande blad. Blad skall sitta på träden och vara gröna. Helst på en palm med några kokosnötter.Inte ens Stor, som är en hund med en hjärna stor som en ärta och ett hjärta stort som en pansarvagn, gillar det. Han kollar ut, konstaterar väta, knatar ut och gör sina behov gående på klospetsarna. Lill-Timell fattar inte riktigt ännu, allt är fortfarande roligt.

Jag blir på riktigt sugen på att åka på någon slags Eriksgata och kasta ett knippe murkna löv i ansiktet på alla som myzer på Facebook och lägger ut sådana här bilder.

host

host1

Helt ärligt och handen på hjärtat. Jämfört med en tropisk ö kan de där jäkla trattkantarellerna gå och dränka sig. Eller?

host2

Och så kollade jag vad jag gjorde förra året vid den här tiden. Eftersom jag högst troligt var lika bitter då.

För exakt ett år sedan idag photoshoppade jag en bild med Bondtema, och skrev att filmen ifråga endast kan utspela sig i Göteborg. Samt att den var uppföljare till Fyra Nyanser av Grått.

Screen Shot 2013-10-27 at 11.39.35 AM

Jag är zå zatans zkojig.

Och myzig.

Nu drar jag till en tropisk ö!

0 thoughts on “Fyra nyanser av grått

  • Säg till när du åker – jag hänger med. Vart som helst med kokosnötter. Och i nån av väskorna får jag säkert plats. Och jag får utslag på ryggen när folk skriver ‘kramizar’.

  • …och i morgon ska du tydligen hålla i hatten (du går ju inte ut utan) ordentligt! Det är inte myyz, det är ryys! Jag följer gärna med till sol, palmer, varma vågor …kan åberopa hälsoskäl, jag blir sämre av kyla och har stora problem när det inte är barmark.

  • Eftersom du återkommit till Sveriges framsida har jag en fråga: när ska du besöka Göteborgs bästa pizzeria? (Förlåt för de två z 😉 det kan vara en liten uppiggande tur i det här hmfr … höstvädret..

    Är förresten gärna med o köper en tropisk ö.

  • Du låter som min lillebror, han drog till Sydamerika i fredags på 4,5 månad för att slippa vintern. Men så är han ju snickare som jobbar utomhus ibland. Pratade med han igår, då låg han i en hängmatta på ett ställe med 30grader & skulle strax bada… Så gört!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.