Ett hundrelaterat inlägg

Varje gång vi lämnar hundarna ensamma ägnar jag en halvtimma före åt att dubbelkolla så huset/lägenheten/båten är hundsäkrad. Och varje gång har de förstört något när vi kommer hem.

Eller, jag skall inte skylla på Stor, han har alltid varit en oerhört snäll ensamhund som bara sover och längtar, den lille däremot är ett monster. Ett byrackemonster med skitlånga framfötter som når ställen man trodde var omöjliga. Hade han varit ett barn hade han varit en rackarunge av rang, hetat Emil och täljt skitmånga träfigurer.

Jag skulle kunna fota något nytt varje dag, och varje dag lär jag mig att en ny grej måste hundsäkras. Hittills har han ju käkat upp två par glasögon, hörlurar, ett antal glasögonfodral, fjärrkontroller, kamera, telefon, batterier, plastpåsar, värktabletter, papper i alla dess former, kartonger och mycket mycket mer. Listan är lång som en dassrulle. Men skor rör han inte, prisadvaregudihöjdenamen.

Igår gick vi och käkade och var borta i 45 minuter. Hundsäkringskoll först i vanlig ordning.

Och nu kan jag lägga ytterligare att par grejor till listan. För så här såg det ut när vi öppnade ytterdörren.

20131012-233323.jpg

En rulle turkos bajspåsar. En kartong havregryn. Plus inbrott i en garderob och två påsar med innehåll demolerade. Det är oerhört mycket havregryn i en liten kartong. Vi hittade havregryn på de mest möjliga och omöjliga ställen, och fick såklart sanera istället för att sätta oss i bilen.

Det är fantastiskt mysigt med hund. Nästan jämt.

0 thoughts on “Ett hundrelaterat inlägg

  • Ja (det är tackochlov inte en sladd utan en träningslina till Stor), men Liten hade rivit ur den ur sin pappåse. Den hunden gör mig galen. Och ruinerar mig. Det han äter kostar, och ibland äter han så man får åka till veterinär. Det kostar ännu mer.

 • Inneladder räknas inte som skor lr ??

  tur i oturen då att det inte var en elsladd han hittade 🙂

  Ja, vetrinärbesök är inte det billigaste precis, men vad gör man inte för sina älsklingar även om man ibland har lust o strypa de när man kommer hem till sån här 🙂

 • Hej,har inte dött hummerdöden,men nu är det fan nära…3 siffrigt och makaroner är oxå gott.har läst om den städintresserade mannen…. Har en likadan,det städar ju inte av sig själv bara för att vi har många dammsugare,så nu kör vi less is more,dagens tips,nilfisk,bärbar,(hänger p ryggen)sån dom har p flygplan,skitbra!och om dom små liven….alla pratar om barn säkert,dom har nog inte haft hund…mina snor mat,klättrar i krukor/ träd för att äta frukt/grönsaker,ja dom fåår mat….lycka till i dag! Och akta naglarna.ps du tog väl med dig dina fina plåster……

  • Mmm…det är roligt nästan jämt 😉 kan tänka mig att en riesen är som två portugiser. Det ständiga letandet, igår låg fjärrkontrollen till tv:n under köksbordet. Inte första stället man letar på.

 • Men ååååå :/
  Sicka busar! 🙂

  Vi kattsäkrar vårat hem när vi går ut.
  Mindre kul, men de flyttar så snart yngsta dottern får tag på lght.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.