Sidospår – Hollywoodfruar

PGW påpekade i kommentarerna att Backman är en Hollywoodfrunörd. Jag kollade, och han skriver exakt så här (om kommande frågestund):

“…Men om ni tänker fråga mig om Svenska Hollywoodfruar så vill jag klargöra redan från början att jag är Team Montazami ända in i kaklet (jag skiter i vad folk säger, jag tycker att de blommiga cowboybootsen var fab)…”

De. Blommiga. Cowboybootsen!

Killen förtjänar någon slags hyllningsceremoni. En egenkomponerad sång. Blomster.

Eller i hans fall kanske en hemgjord calvadosost?

0 thoughts on “Sidospår – Hollywoodfruar

  • Apselut! Heder t en sån kille.kvällens ostbricka blir:calvados camenbert,brillant savarin,gorgonzola,en god get och en appenzeller,vad tror du om det?appropå försonings sex,skulle inte tro det va?annars hade vi ju inte gjort annat än att banka bäver,xcuse me man har ju ett socialt liv också…

  • Kåbåjsarbooots. Jomen. 😉

    Fast ja, de ÄR skitfräcka. Inte för att jag har tittat på hollywoodfruarna, men jag har ju sett Monas. Dock fortfarande so not my style. Och efter din kommentar gick jag in på mitt bloggembryo och läste – och raderade allt utom ett enda jävla inlägg. Shit vad tråkig jag hade varit. Nu ska jag bli rolig istället. Mycket bättre så.

    • De är apsnygga. Jag har haft invigning utomhus med pompa och ståt för mina i helgen. Alla tycker de är snygga 😉

      Skojar du. Radera allt utom ett inlägg. Hade det inte varit lättare att börja om. Låter som att du är mer självkritisk än jag hehe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.