Gatsby minsann

Jag skulle verkligen ha passat på 20-talet. Om jag hade fått hänga med rätt personer och ha pengar i överflöd. För jösses vad snygga kläder de hade, och frisyrer. Jag tror till och med att jag hade kunnat tänka mig att röka lite bara för att få lov att ha ciggen i ett munstycke.

Min 20-taliga hatt kom ju häromdagen, och makens första kommentar var “tantvarning”. Medan jag älskade den. Mest för att jag tyckte den var fin, men lite för att den faktiskt passade. Jag har svåra huvudproblem eftersom jag är extremt tjockskallig.

Så den fick följa med till stan idag, och plejset där de försöker utreda om min hand någonsin skall funka till fullo och sluta göra ont någon gång (lång historia, operation och kapad nerv). Skall man göra trista saker så skall man göra det med stil. Det vill säga hatt. Jag matchade till och med knapparna som sitter sydda på hatten med ett par hederliga Clarks där detaljen är en stor fet knapp på varje pumps/stövlett (vad nu den skotypen heter). Fäschon!

20130920_141941_resized

Och nu bär det av till den andra staden. Som brukligt på fredagar.

Så ni kan ju passa på att håna mig och hatten medan jag sitter i bilen. Ni har min tillåtelse.

Men till er som säger som maken, att jag ser ut som en tant, visar jag mina känslor genom följande foto:

20130920_142028_resized

Det är ju en gigantisk förhöjning av sexighetsfaktorn bara att komma ur yogabyxorna.

I’m too sexy for my hat, too sexy for my hat…naanaanananaaa…so sexy it hurts!

0 thoughts on “Gatsby minsann

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.