Party like it’s 2053 and you are skitgammal

Maken drog som en avlöning för att fiska krabba. För det var ju så fint väder, och det är ju dumt att “slösa” bort med sin älskade fru och sina hundar, när man kan hänga heldag med grabbarna på sjön. Och helnatt.

Först var jag arg som ett bi. Och när han hade stängt dörren efter sig dansade jag några hambosteg för mig själv i hallen, gjorde score-tecknet och vrålade YES. Gräsänka i 24 timmar. Nu är det fan party.

Så. Först skall jag på middag hos svärfar 83 år, hans lika gamla kompis, kompisens son (som jag aldrig träffat) och kompisens 84-åriga brorsa med flickvän. Fatta hur mycket untz untz untz som skall spelas på grammofonen. Kommer kanske till och med glömma kvar klackarna i taket när det är hemgång.

Resten av kvällen skall spenderas med.

image

Den glädjen när man är på Domus och det har kommit en ny Veckans Tips. Dock förvillande lik förra numret, men icke.

Och så har jag ju köpt sånt här.

image

Virka mormorsrutor är sjukt trendigt. Och partyfaktorn är så hög att den går genom taket.

Där har jag ju även festsällskap. Finns nästan inget roligare än att hjälpa matte med nystanen.

image

Snacka om att råttorna har fest när karlsloken är borta.

Och till allt detta blir det snacks, som brukligt på finare fest.

image

Medicinsk lakrits by the kilo. Och Ramlösa.

Och kommer maken hem efter 13:00 imorgon, utan en satans massa krabbor. Då skiljer jag mig.

Men först skall jag njuta järnet av min festlördag. På riktigt.

0 thoughts on “Party like it’s 2053 and you are skitgammal

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.