Månadens gellack-tips

Om ni får tag i den här removern, som till skillnad från Depends egna, faktiskt är “rinnig” så köp den. Depends är helt okay, men det är ju skitlite i flaskan och konsistensen är ju som misslyckad jello, vilket kan vara lite tjatigt att klabba på och se till att det sitter kvar.

Den här, i kombination med menskopparna, är bara bäst. Häll en skvätt i menskoppen och ilandsproblemet med naglarna är ännu lättare att hantera.

Jag får en gnutta hybris och tycker att jag är den bästa jag vet när jag skiter i manualer och hittar bättre och enklare lösningar. I det här hemmet jobbas inte mycket med atomklyvning på fritiden, utan mer problem av den här sorten. Fast jag delar ju med mig. Inte av removern, men åtminstone av tipsen, för removern kan ni glömma att ni får.

Jag siktar på Nobelpriset i nagelkemi. Precis vilket år som helst.

Märket är REQ. Mer vet jag inte. Men jag tjatade till mig att få köpa den på en salong när jag ville veta vad de använde för att ta bort gellack.

20130914-163506.jpg

Slut på nagelmeddelande. Återgå till vad ni nu gjorde innan jag postade den här oerhört viktiga och ovärderliga informationen.

0 thoughts on “Månadens gellack-tips

 • Tusen tusen tack!!! Ska genast leta upp denna. Eller… Kanske inte genast men kanske imorrn, eller måndag tisdag… Hmm. Kanske ska vänta till jag anländer till New york. Där kanske det finns mycket giftigare saker som jag får smuggla in i Sverige? Än en gång tack! (Kopparna har jag ännu inte hittat här hemma..:(

  • 1) Lyckliga lyckliga du som skall till NYC (där lär du ju hitta kopparna – själv brukar jag tömma apoteken på mirakelmedicin som inte finns här och köpa ihjäl mig på annat, förutom den enda gången när maken skickade dit mig för att hämta prylar men mörkade om hur MYCKET det var, finns någonstans i bloggen)
   Handla ihjäl dig! 🙂

   2) Jag tror just det märket är svenskt (eftersom jag trejdade en uppsättning koppar på salongen mot att få köpa lackremovern hehe, används nu flitigt på hennes kunder). Men det finns ju en miljard nagelplejs och betydligt fler märken att välja på.

   3) Sa jag att du var en lyckost som skall till NYC? 😉

   • Tack! Jag ska göra mitt bästa med shoppingen. Dessvärre brukar ju såna föresatser sluta med att man inte hittar ett skit och kommer hem med tom väska…. Men då har jag i alla fall sparat (eller var det tjänat?) pengar

     • Hallå där. Hemkommen från NY och ja, jag tjänade pengar… Shoppade en hel del och jagade kopparna över hela Manhattan men icke. Får köpa på ebay ändå. Men, jag hittade en slags skrapa/hyvel/pinne i stål gjord för gellack och den var kanon! Återkommer med vad den heter!
      Och jo, har varit där förr. 21 år sen. Var Au-pair i NJ och stannade kvar 7 mån på 3 mån turistvisa vilket gjorde att jag fick tusen frågor i passkontrollen om när, var, hur, hur länge, om jag jobbade osv. Sen togs mina fingeravtryck och jag trodde allt var fri och fröjd. Sen säger mannen (stor mörk muskulös med tribal tatoo) Come here och jag hamnade i karantänrummet med alla andra tveksamma. Efter en svettig halvtimme hade de dock enats om att jag var säker att släppa in i landet. Tur för dem med tanke på hur mycket pengar jag spenderade 🙂
      Tjing!

     • Nu dog jag just av avundsjuka. Det är min favoritstad i hela vida världen. Inte för att jag varit i alla, men ändå.

      DEN skrapan vill jag ha en recension av, det visste jag inte ens att det fanns. Vid tillfälle, kan du kolla vad den heter så jag kan leta upp den på nätet, gud så spännande!

      Och jösses. Jag vet hur tjurig gränspolisen är, det är inte direkt några muntergökar, och särskilt inte om du landade på JFK. Där har jag börjat känna igen de mest irriterande och försöker undvika dem, men jag trodde inte att de skulle tjura efter så många år. Jag hade dött skrämseldöden på fläcken.

      Välkommen hem. Sa jag att jag dör av avundsjuka 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.