Lite line dance i en ekologisk köttlåda

Jag och Mona skall ju dansa line dance så småningom, i våra sjukt snygga cowboyboots. Min plan är, eftersom finmotoriken är ungefär lika utvecklad som på en albatross, att dölja min bristande taktkänsla genom att vara sjukt snygg. Så ingen ser att jag inte ens kan räkna till åtta eller hur det nu var. Eller röra armar och ben samtidigt, i någon slags takt.

Jag kan verkligen inte på riktigt, det finns film på mig från ett bröllop där jag och fem andra står i mitten med resterande 174 bröllopsgäster runt oss i ring och dansar fågeldansen. När de andra 179 vickar på rumpan så kvackar jag med händerna. Det blir syntax error i hjärnan på mig, och som sagt, en viss avsaknad av finmotorik.

Min plan är jeanskjol, rutig skjorta och som bonus råkade jag kolla på Hogengårds blogg och se en sjukt snygg denim-bh för ett par veckor sen, som jag tänkte ha undertill för att hotta upp det ytterligare. Och såklart bootsen. Så snygg att ingen ser vad varken armar eller ben har för sig. Verkligen genomtänkt.

BH:n landade i brevlådan förra veckan och den är verkligen skitsnygg. Jag fotade och tänkte visa hur snygg jag skulle vara upptill åtminstone, men Mona råkade lägga ut en bild på sina bazookas i Maggans BH samma dag. Då bestämde jag mig för att vänta med att blända er med min skönhet. Tills nu. För jag fick ett tips, som fick mig att bryta ihop litegrand. Det visade sig att det verkligen gäller att inte snubbla på tangenterna om man skall handla BH av Hogengård.

Det ligger tydligen en gård någonstans utanför Kungsbacka, som heter Högens Gård. Som har en stor fet skylt vid vägen där det står något i stil med:

Beställ din ekologiska köttlåda hos www.hogensgard.se

Och vad har BH-fabrikanten för webadress månntro? Jomen där är det www.hogengard.se.

Jag tänker så här. Köttlåda som köttlåda? Frågan är bara om mina gamla körnslag (ja, jag kommer fortsätta använda ordet fast majoriteten inte visste vad det var) är ekologiska eller inte. Borde rimligtvis vara hyfsat ekologiska eftersom jag är närproducerad och allt det där andra som krävs. Har inte direkt blivit transporterad packad som en sardin heller, har däremot definitivt blivit transporterad packad. Det skulle vara maten då, jag äter inte så rasande mycket gräs. Men jag tror jag är kvalificerad. Jag är ju åtminstone en kossa, även om jag råkar vara en klimakteriekossa.

Det handlar ju liksom bara om ett litet S som inte får missas eller missas beroende på vad man vill ha för köttlåda? Eller kanske snarare kötthylla?

För med bokstaven som ställer till det (om man vill ha BH) så hamnar man här.

hogensgardbil

Och deras köttlådor verkar förvisso ha gjort succé.

Hogens gard

Men då slutar det med att man ser ut så här.

Och det kanske inte var just det jag skulle använda för att blända, även om det är en avledningsmanöver god som någon.

hogengardmeat

Min tanke var mer att jag skulle se ut så här. Eller ja, så ser jag ju ut eftersom jag skrev rätt adress till webshoppen.

hogengard

Och det jag ville säga med det här inlägget var dels att jag har en ny BH, dels att jag planerar att dansa line dance iklädd just den nya BH:n. Dessutom är den galet snygg och kommer bli en perfekt line dance-BH.

Sen ville jag mest bara vänligt påpeka att om ni tänkt handla just bh, så var noga med esset. För lägger ni till det får ni en annan ekologisk köttlåda. Som ser oerhört god och näringsrik ut. Men som kanske är lite opraktisk att lägga sina puppor i.

Men jag kan ju inte vara helt säker, för jag har ju inte provat. Och succé som succé?

Och nej, jag har inte blivit osams med min ömma moder ännu. Men det har varit nära. För vi hann inte ens in genom ytterdörren förrän hon började prata om att vi skulle gå ut.

Mer om det senare. Jag kanske får lov att smygblogga lite när hon har somnat eller så.

(bilderna är lånade av hogengards.se och hogengard.se)

0 thoughts on “Lite line dance i en ekologisk köttlåda

 • He he, ska fota skylten imorgon!
  Sen känns det nästan som att ni måste fixa en liveuppkoppling till själva kurstillfället -känns som det kommer bli för bra för att inte förevigas “in motionpicture” så man har ngt att ta fram och titta på en riktigt deppig dag 🙂

 • Ha ha…… lite “väjamad” e ju alltid bra o ha 🙂

  Men vetifasen om rå köttfärs e nån höjdare, skulle väl isf va om man blir tillräckligt arg så man kokar så kanske köttfärsen blir tilllagad samtidigt 🙂

 • *harkel* Ett tips från coachen är att ni kommer träningsklädda när ni ska göra det där. Dels ser ingen ut sådär som i rutiga skjortor och blingboots, dels kommer ni bli sjukt svettiga. Och se till att ni hamnar på nivå ett, annars kommer ni se ut som en makraméfläta i armar och ben innan ni blir utburna… 😉

  • Det vore hur kul som helst! Jag vet en duktig tjej i Göteborg, hon vore förmodligen inte omöjlig om hon bara fick resan betald och en säng att sova i.

   Jag haaaar ju inga kåvbåjsarboots ju! Jag varvar klackskor och tvåsuleskor när jag dansar line dance. :p

   • Men det hade ju varit asroligt. De hade line dance party i det senaste avsnittet av Pretty Little Liars som jag kollade på och det såg skitroligt ut.

    Vad fan är tvåsuleskor och varför har du inte cowboysare? Det är ju halva nöjet med att se på det ju. Dock har maken städat bort (gömt/slarvat bort) min älskade älskade Stetsonhatt som inte går att få tag i längre.

 • BTW

  Waaaaacko och Mooooooooooooooooooooona

  Jag kan berätta vad botoxgänget gör imorgon , så slipper ni se på det 😀

  GP e som hon e och tror att hon kan bli något hon nog aldrig kan bli :p
  BE överraskar XXX
  MM visar något för XXX som Mona hade kunnat döda för nästan tror jag
  Sivan… gör något ihop med XXX och sedan så nääääääääääää resten får ni se imorgon för jag ska inte avslöja mer, trots att jag redan sett avsnittet 😀

  • HAHA du menar alltså att du är SÅ fast i träsket att du tom har förkollat? Tom jag håller ju mig från att göra det för att inte sabba tisdagar.

   • Ha ha…..ja tydligen lr så bara jävligt uttråkad

    Fast såg ju ifs dagens roligaste grej på fejjan innan, som jag tror GP hade dött om hon sett en karl i den …ifs hade nog jag med gjort fast jag hade nog skrattat ihjäl mig, i GP’s fall hade det nog varit utav chock 😀

 • Men alltså.. Får två företag heta så lika?
  För jag antar att det är inom samma län. ( eller så läste jag illa)

  Snygg bH 🙂 skitsnygg på dig 🙂

  • De heter ju inte lika egentligen. BH-fabrikanten är ju ett efternamn och det andra ett gårdsnamn, men de blev ju lika när det inte var mer skillnad på webbadresserna 😉

 • Ja, en video vill jag nog också ha på dans tillfället 🙂
  Hur går det med kära lilla mor då? Har du laddat bössan än? 🙂

 • Sådärja.. Dagens skratt på alla plan! 🙂
  Förövrigt en sketasnygg bh!! Me like!! Och tydligen Talibanen med som nyss kom instormande:
  “Mamma…vad fiiiiiiin!! Är det hon du berättade som hade ett barn i magen?
  (Jag har nyss berättat om en kompis som är gravid)
  – Eh nej…hon har inga barn.
  – Nähä..vad bra! Då kan hon ju snart få det då!
  – Men eh.. näe..alltså.. jag vet inte om hon kanske vill ha några.. Hon har sina hundar som är hennes bäbisar.

  Jubel och fanfar… ÅÅÅH! Har hon en chihuahua!
  Maaaaammmaaaaa… om inte du skall ha fler barn kan väl vi skaffa en sådan!!”

  Victoria – Vad har du NU ställt till med? :p

   • Gosh! Jag visste väl att du skulle tolka det så! Hörru.. magen syns inte.. Ungen är bara extremt upptagen av bäbisar!
    (inte för att jag får lov att skaffa någon.. för dom skall hon kasta från balkongen.) Men annars…

    Och ..vad i hela friden gör man med en chihuahua??
    Sorry.. men det är lixom mer.. råttor. Även fast dom är söta! 🙂

    • Nej, inte en chihuahua kanske. Jag hade mest varit rädd för att göra sönder dem. Men en portugis. Har precis varit på gården och fotograferat för första gången på sju evigheter så nu har jag 300 hundkort i kameran.

     • Där ute i skogen menar du? Lyckliga små kan jag tro? Vildar? 🙂
      När åker mamma imorgon? Känner du för en fika kanske? (hinner rättare sagt.)
      Tror jag har en jäfla massa dötid att spendera och man Behöver faktiskt kaffe för att kunna prestera på jobbet är det sagt 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.