Kiss och sånt

Jag kissar ner mig av skratt och fortsätter på inslagen bana och Monas kissinlägg. Men snart kommer jag inte behöva kissa ner mig sittande, för när min kissfejksnopp kommer kan jag göra det stående. Som jag har längtat efter just det. Ett nytt skapat behov.

Litegrann har jag jag faktiskt längtat efter det på riktigt eftersom jag inte kan kissa i naturen. Eller ja, kan kan jag väl, men det slutar alltid med att jag kissar ner byxben, skor och det har hänt att min dåliga balans har fått mig att trilla baklänges under kissandet. En gång i en buske, en annan gång i en snödriva och DET var kallt. Jag är felkonstruerad när det handlar om att kissa utomhus helt enkelt. Så jag undviker det in i det längsta, det händer kanske en gång var tionde år. Och jag vägrar tro att jag är ensam om det. Snälla säg att jag inte är det?

Någon gång på forntiden kom den första varianten av snoppkissare för kvinnor. Jag vet att jag lyckligt läste om det i en kvällstidningsartikel. Men den såg mer ut som en sån där pappersreklamtratt man får på macken när man behöver fylla på olja. Med andra ord såg den inte speciellt funktionell ut, och med tanke på att jag läst ungefär inget alls om den efter det så kan den ju inte haft speciellt stor genomslagskraft.

Efter lite letande hittade jag den skitgamla artikeln här. Från 2006. Gammal som sagt.

Och den såg ut så här.

20130908-152335.jpg

Döm om min förvåning när jag av en slump hittade en modern version av oljetratten på internätet idag. Det som föranledde det här kissinlägget och letning av gammal artikel. En som inte ser ut som en papptratt/kräftskivehatt. Och som säljs i massor av sportbutiker online för såna där hurtiga kvinns som lever naturliv utan tillgång till varken toa eller buskar.

Jag levde SÅ aningslös.

20130908-155337.jpg

Och här är länken till kvinnopenisen. Ej att förväxlas med en strap-on. Med återförsäljare och allt.

Nästan roligast av allt. Den del av texten som förklarar hur man använder den på bästa sätt.

20130908-153341.jpg

Hemma. I. Duschen.

I vilket fall som helst. Män har det sjukt lätt om de blir kissenödiga på ställen utan toalett. Det har inte kvinnor. Inte ens de mer välbalanserade som inte kissar på byxor och skor, för att förfrysa arslet på vintern vill väl ingen. Det är orättvist och ojämlikt. Men inte längre.

Jadå. Jag har köpt en såklart. Som jag skall testa i duschen så fort den kommer. Och funkar den kommer den få en alldeles egen plats i handväskan, för nödiga tillfällen.

Och så var det ju den där detaljen att det är nyttigt för kvinnor att stå och kissa.

A gift that keeps on giving.

Och det är tydligen sånt här jag gör när jag leker singel. Funderar på kiss.

0 thoughts on “Kiss och sånt

 • Säljer inte Apoteket en sådär “kanna”. Pimpinett?!! En variant om man inte kan/vill pinka rakt ut.
  Har alltid varit sugen på att köpa en o servera tex vaniljsås i….he he he

 • maria -jumbon med ett liv- lagervall says:

  Senaste, och sista, gången jag kissade i naturen var på Cypern 2000.
  Sedan fick jag byta skor…..

 • Jag kissade i skogen senast i torsdags! Inga problem. Ner med trosorna, brett mellan benen och böj på knänaj. Se till att rikta strålen och skaka av ordentligt. Plättlätt.

  Ja, jag är uppväxt på Orust och van att tillbringa långa dagar i skogen. Eller på en båt. Då fick man åtminstone en hink att kissa i.

  • Jamen hur fan tror du att jag gör då? Viker ihop byxor och skor och sätter mig på den högen och kissar? Nääää…jag gör ju som du men det går inte i alla fall. Jag misstänker att det har med trycket att göra, för det är ju det sista strilandet som hamnar på fötter och ben.

   Vissa har lågt blodtryck, andra lågt kisstryck. För jag är också uppvuxen på en båtjävel och stuga utan dass på somrarna. Men en hink klarar jag att kissa i. Men en hink får inte plats i handväskan.

 • Om man behöver kissa är ju få saker så trevliga som att kissa ute. Bästa stället hittills var ensam på toppen av ett fjäll (litet sådant men väldigt trevligt att åka skidor nerför). Visst har det hänt att det skvätt på byxor och skor men sånt är livet… bland de mest komiska kissa ute tillfällena har ett varit efter en paddeltur. Superkissnödig kom vi till bilen. Det fanns någon bajamaja där men det är inte min grej. Tog mig upp i litet skogsområde och tänkte att jag var tillräckligt långt från husen. Det var jag, men att kissa precis brevid/på en stig är ganska puckat. Mannen som rastade hunden blev så paff att han inte hade vett att vända sig om… och jag kunde inte knipa av mitt i, var på tok för nödig för det. Så kan det gå när man paddlat en vecka och knappt behövt tänka på att någon kan se en. Ett tillfälle när kollegorna höll på att garva ihjäl sig var i Åre. Vi hoppade av liften i träddungen mellan backen och liften. I ganska många minusgrader passade jag på att hala ner brallorna och kissa med skidorna på. Gick hur bra som helst, ingen i backen eller liften såg. Åkningen är ju roligare om man inte behöver knipa för kung och fosterland.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.