Jag är fanimig ett geni

Jaja, jag är medveten om att det har varit lite väl mycket pulversnack här det sista. Och det är egentligen inte min grej alls. Eftersom jag älskar mat, godis, snacks, ost, chips…och ost. Men det var ju det där med byxorna och att lägga ut en bild på rumpan om jag inte klarar det. Och jag är tävlingsmänniska. Dessutom livrädd för att lägga ut arslet på internätet.

Men, nu snackar vi inte bara pulver här. Vi snackar om den mest geniala uppfinningen sedan hjulet. Eller elden. Den ultimata förhållanderäddaren för alla (över 20 år…eftersom det kräver sprit, mycket sprit). Och, utan att ha testat det så misstänker jag att det även kan lindra klimakteriebesvär. Det ena går ju liksom hand i hand med det andra tänker jag. Är man en häxa så tycker ju antagligen inte ens sämre hälft att man är roligast i världen, och själv tycker man ju mest aldrig att man är roligast i världen för att man är gammal, tjock och har pattsvett.

Jag har ju testat i princip alla pulver, utom kokain, men alla andra dietpulver och kommit fram till följande. Allt smakar ungefär samma, förutom Nutrilett som jag härmed utnämner till det äckligaste man kan stoppa i sin mun. Så det är min första idé, servera skiten till de värsta förbrytarna på Sveriges fängelser. Pedofiler till exempel, de kan få Nutrilett med jordgubbssmak. Det var ren tortyr att äta. Mördare kan få valfri smak, och ekobrottslingar får något annat än just Nutrilett.

Men då kommer vi till Allevo. Där jag hittills inte stött på en enda smak som är äcklig. Snarare god. Och idag hittade jag en ny smak, banan och aprikos, som jag tryckte i mig när jag kom hem efter mathandlingen. Herregudihimmelen så god den var. Då kom idé nummer två. Nu snackar vi förhållanderäddningen. Klimakteriebesvärsräddningen. Och tjockmaräddningen.

Sist jag hörde något om vodka så är det inga kalorier i det. Det måste ju betyda att det är en svinbra bantningsdryck. Om man bortser ifrån att det inte är så näringsrikt. Där kommer Allevo in i bilden, och deras Exotic Smoothie. Jag misstänker att någon har suttit i labbet på Allevo och letat efter en schysst blanddryck, och kom på den här smaken. För jag hade lätt kunnat se mig själv blanda den med vodka, isbitar, stoppa ett paraply och ett tomtebloss i och leva resten av mitt liv på just den kombinationen. Liggandes på en solstol. Solstolen är även den en viktig del i själva känslan. Samt att man kan behöva något mjukt att tuppa av i.

Fördelar: den är god, den är alkoholhaltig, alkoholhaltig betyder glad och rolig (oftast), glad och rolig betyder även att man inte bryr sig så himla mycket om att ens partner är ett ärkepucko som inte ens kan klä på sig utan hjälp, och slutligen betyder det att eventuella klimakteriebesvär förhoppningsvis försvinner i allt det där glada och roliga också.

Eftersom man dricker fem om dagen så handlar det ju egentligen bara om att fördela vodkan så bra om möjligt. Mycket till kvällsmat så man fortfarade känner sig glad och rolig när man vaknar, och en hel del i frukostsmoothien så det håller i sig. Samtidigt som man bara blir smalare och snyggare. För jag vet att man kan supa sig själv snygg. Det var det jag gjorde bäst på den tiden jag rände på krogen. Det var liksom ingen annan som blev snyggare, det var jag. Efter tre drinkar var jag mer eller mindre supermodellmaterial.

fyllovic

Biverkningar då. Jomen det skulle ju kunna vara den lätt gula färgen i ansiktet som kommer av leverskador. Samt att det är dumt att framföra tunga fordon medan man går på just den förhållanderäddingsdieten.

Men om vi skall vara helt ärliga. Det går att transplantera leverbitar, det går att skita i att köra bil och jag är helt övertygad om att omgivningen kommer tycka att den där smala snygga strandbruden med tonvis med nytt tålamod och en en skyhög rolighetsfaktor uppväger de där små biverkningarna.

Näe, jag kan inte se några direkta nackdelar med det. Nästan bara fördelar.

Vad tror ni. Har vi ett vinnande koncept här?

0 thoughts on “Jag är fanimig ett geni

 • Mitt i min magkatarrshärva känns ju plötsligt pulver som ett alternativ…äta 5 ggr, gott, glad, trevlig och snygg 😉 Himla synd att inte alkohol är så himla kompatibelt med min mage annars hade jag börjar direkt!
  Änd maj hussband vodd bii iven häppier :))

 • Ditt koncept verkar strålande-jag byter från LCHF till PV (Pulver/Vodka) och blir därmed universitetets i särklass smalaste och gladaste lärare/forskare 😀

 • Strålande, om det inte var för att vodka innehåller tre gånger så mycket kalorier än mjölk…
  Jag tror du prövat LCHF, för vodkan är befriad från kolhydrater. Men väljer du den dieten så måste du skippa pulvret.

  • Va. Är det kalorier i vodka? Det har man ju hört sen koltåldern att man kan dricka utan att bli fet?

   Nu blev jag djupt deprimerad!

 • Haha ja och ställer man ifrån sig “drinken” så pass att man måste typ häva sig fram varje gång man ska ta sej en slurk då kommer ju gratismotionen som ett brev på posten so to speak. Jösses frågan är om man över huvud taget kommer att synas till jul med den dieten… Jag börjar i morrn! 🙂

 • Men alltså seriöst? Allevo smoothie är alltså god?
  Kag la ner allt sånt
  Efter en nutrilettkräkardag för 15 år sedan. Var som att dricka välling, med klumpar och artificiell jordgubb: kräksblä !
  Jag behöver inte gå ner så mkt men har svårt Att få ihop mat vissa dagar och det låter ju som man får i sig det man faktiskt behöver , och jäklarns enkelt.
  Även en usel dag kan jag ju dricka 🙂

  • Ja. Nu har jag smakat alla Allevo utom choklad (hatar fejkchoklad) och alla är asgoda. Nutrilett är tortyrpulver. De andra okay. Men Allevo, inga som helst problem. Levde ju på enbart det förra veckan och nu fubbar jag lite. Tänkte sluta fubba imorgon igen.

   Det betyder att jag har blivit en sån där vidrig människa som jag själv hatar. Som klarar att leva på pulver. Jag skall inte ner så mycket heller. Bara skärpa mig lite och kunna andas i mina jeans.

   Men jag blandar med laktosfri lättmjölk. Då blir det några extrakalorier fast fan så mkt godare.

 • Hahaha! PV! Jag gillar det! Skarpt!
  Fast om man tänker såhär .. någon sade att det finns liite kalorier i vodka.. det gör det kanske i den där allevon med? Eller är det helt tomt?
  Men om du skippar allevon och bara kör på vodka då? Så går det jämt ut?
  Fast det är klart.. du får ju inte blanda med något ..
  O andra sidan.. ganska många ml – fem ggr om dagen.. borde bli fint det … och man blir ju inte hungrig av sprit ..
  Snart andas du jättebra i jeansen.. Tror jag hänger med dig på den här du! 😀

  • Jag måste undersöka kalorimängden i vodka. Det är, för min del, 800 kal per dag med mjölk, 530 utan. Vad blir skillnaden med vodka. Det skall kollas.

 • Varför inte pröva periodisk fasta 5:2 som är så poppis nu!
  Vodka MED Allevo i 5 dagar – och sedan järnet med vodka UTAN Allevo och kalorier i 2 dagar.
  🙂 🙂 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.