Hej Hedvig

Jag har tvättat håret, låtit krullarna självtorka och sedan borstat håret. Är man väldigt krullig är det högst olämpligt att borsta sitt hår. Det borde man ha lärt sig. Oborstad ser jag ut som en fullvärdig frontfigur i valfritt hårdrocksband. Anno 1985. Vilket ser trevligare ut än borstat, plus att det inte yr så väldigt i ansiktet.

När det var nyklippt var det plattat och fint, med märkvärdiga produkter i. Nu är det produktlöst.

Den som inte ser att jag ser ut som Svinto-Hedvig behöver uppsöka optiker snarast.

Nu skall jag platta rufset och ge mig av på väldigt viktigt (dödstrist) möte.

Hej då.

20130904-214025.jpg

Alla barnen får vara med och leka hårmodell utom Vic, för hennes strån ser ut som pubeshåret runt en 70-tals pick.

0 thoughts on “Hej Hedvig

 • HAHAHAHAHAHA! Nu tror jag att jag kissade ner mig lite! De där alla barnen skämten..
  Ojojojoj!

  Nu kan jag inte sluta skratta… för du Haaaar faktiskt en liten poäng! Hahahahahahahaha!

 • Precis likadan frilla här, förutom att jag går runt med 1700-talskorkskruvar istället för pudelrockarfrilla om jag låter det självtorka. Lagom käckt när man är 40+. *harkel* Men PRECIS likadant när jag borstar det. Och ska jag ha det rakt, så är det föna rakt som gäller och sen plattång. Helst föna upp och ned, för volymen (som jag iofs inte behöver öka på men gillar), och borsta hela tiden. Sen plattar man bara överhåret och sliter inte så förbenat på det. Det blir ju inte mindre frissigt av att blonderas så det grå/vita försvinner. Jag saaaknar mitt mörka hår…

  • Låter exakt lika. Tror inte det är ngn större skillnad på barockfrilla och rockfrilla. Men då skall du definitivt använda de två produkterna jag köpte efter klippningen. En silverinpackning, för grått hår så det blir blont. Och en inpackning/toning som också gör det ljust. Hej vad håret åtminstone har shejpat upp sig i färg och kvalitet. Testa?

   • Jag tror att min frissa mördar mig om jag gör det, för hon lade tre timmar på att slinga det sist jag var där. Men så står jag för typ halva hennes omsättning också, så ofta som jag behöver ränna hos henne. Tur att hon är både trevlig, rolig OCH duktig. När jag blir skitrik (notera gärna att jag skrev “när” och inte “om”) så ska jag hyra henne på heltid, renovera ett gammalt uthus till frisersalong och ha henne här för att få inpackningar och fiff varenda morgon och kväll. Minst. Hon är SÅ med på den idén. Säger hon. *harkel*

    • Nej bli inte mördad för Guds skull. Jag kanske kan få flytta hem till dig om du blir miljonär med hehe.

     Men, beroende på vad du slingar det i för toner så kan detta hjälpa till mellan klippningarna, att liksom hålla det i schack. Det var ju min frissa som rekommenderade det. Skadar ju inte att fråga, för det var bra, och ljuvligt snällt mot svintohår 😉

 • Hahaha, skrattade rakt ut här på jobbet av Alla barnen-skämtet!! 😀 Sitter i kontorslandskap så det är inte alltid så uppskattat av andra 😉

  Förstår din poäng lite där…men du har jäkligt snygga naglar å andra sidan!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.