MEEEEEN (och MÄÄÄÄN)

Jag vill bara säga att jag har kvar karaktären, och har inte fubbat med pulvret. Men efter utredning så skall det inte blandas med mjölk så jag har sölat i mig 1000 kcal per dag istället för 500. Om jag ändå skulle lida kunde jag väl gjort rätt. Jag vet inte om jag skall tacka eller smocka till dig Mia. Men du hade rätt. FAN.

Och sen har jag ytterligare en sak att meddela.

DET ÄR INTE OKAY ATT MAKEN KOMMER HEM, HAR KÖPT GLASS OCH CHOKLADSÅS OCH SÄTTER SIG BREDVID MIG I SOFFAN MED VÄRLDENS STÖRSTA TALLRIK OCH BARA MOFFAR I SIG.

INTE ENS I NÄRHETEN AV OKAY!

Det är banne mig en godtagbar orsak till skilsmässa.

// Traumatiserad

0 thoughts on “MEEEEEN (och MÄÄÄÄN)

  • Oj, vad många kommentarer jag hade kunnat bidra med… Är dom överhuvudtaget medvetna om vad vi håller på med??? Oavsett om det gäller smalmat, tvätt, städning eller you name it… Som trots allt är för allas bästa – om jag mår bra så mår du bra… Eller???

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.