Det kittlar oskönt i kistan

Idag är det den 26 september.

Dagen då jag skall kunna knäppa mina älsklingsbyxor annars måste jag lägga ut kesoröven på bloggen. Trots pulver i tre veckor har jag inte gått ner mer än något hekto. Alla andra i min närhet som kör LCHF, 5:2 och vad det nu finns mer bara rasar i vikt, men inte jag. Jag slutade med socker och två liter Cola per dag och gick upp sex kilo. Sen gick jag upp ytterligare två när jag provade LCHF.

Det är inte så rimligt, och betyder att jag är galet talanglös på dieter trots att jag har följt alla manualer.

Även byxorna befinner sig på annan ort, men jag återförenas med dem ikväll. Då skall jag prova. Och jag ville bara meddela att jag är jävligt nervös.

Bajsa i byxan-nervös.

Kan jag inte knäppa dem återgår livet till att äta precis som vanligt. Kanske vänta på att få en släng av magsjuka, det brukar hjälpa. Och stanna inomhus resten av livet eller bara gå ut iklädd sovsäck, om jag måste lägga arslet på bloggen.

Det existerar inte så stora skärmar. Man kommer möjligen kunna se helbild om man har projektor och 100 tum visnigsduk.

0 thoughts on “Det kittlar oskönt i kistan

  • Men det är ju för fan vinterjeansen jag inte kan knäppa. Och tro mig, jag gör mycket i fleeceonepiece, som tex att gå på hundpromenad. Men gränsen går att gå på stan i den haha.

   • Amen,allvarligt går du prommisen i pyjamas ?mina vov skulle skämmas !ser fram emot ett bildcollage!btw hur gick hummer fisket? Vi har 29 .so game on baby!

    • Jag bor i skogen i Gbg, inte en människa som ser mig, och gör de det får de leva med bilden på näthinnan resten av sina liv 😉

     Vi har inte vittjat ännu. Det blev ju vissa…meningsskiljaktigheter i måndags. Ni kommer vinna ändå, eftersom vi bara kan vittja varje dag under helgen. Men 29 alltså, på hur många tinor och drag? Dvs, gott om dem eller dåligt? 29 är mycket om ni har vittjat varje dag låter det som.

 • Vi har25 tinor och dragit 3g,tror inte det är så dåligt i år.krabborna är lite tomma men det går ju att koka och ta ur klorna.lycka till fr en som ska äta hummer thermidor ikväll,mohaha.1000tack för att du gör min dag!

  • ÅH…29 humrar på 75 tinor mao…det är ju skitbra. Håll tummarna för oss imorgon då när vi skall vittja. För isf blir det hummermiddag imorgon. Jag dör av avundsjuka. Krabborna brukar vara tomma vid den här tiden, vilket är skitskumt, för jag älskar krabba och har inget emot att få en krabba istället för en tom tina. Förra året fick vi bara en enda krabba med mat i.

   Och du, tack för att du gör min. En blogg är inte ett skit utan roliga läsare, och det är fanimig alla här inne. Jag skrattar så jag grinar åt många kommentarer.

 • Host host. Nu är det kanske inte läge att tala om att jag tillhör dom som inte kan gå upp i vikt? 🙂
  Jag kan bokstavligt sitta i soffan med öl och chips och tappa vikt 😀

  • Du, jag hade sagt de exakta orden också för ett år sen. Vilket var ett problem i sig, för det är svårare att gå upp. Drack grädde i perioder för att åtminstone hålla vikten.

   Sen slutade jag dricka Cola, och gick upp. Och nu kan jag inte gå ner. Eller ja, jag har ju inte testat att börja dricka Cola igen.

   Så näääää…inget prat om chips och soffor när jag käkar pulver 😉

   • Jag har aldrig kunnat gå upp, jag är less på att höra, vänta tills du fyller 30. Sen blev det. Vänta tills du är 40. Nu är jag halvvägs till 50… 🙂
    Jag har slutat med den underbara ljuvliga cola jag också, men inte hjälpte det.
    Jag har provat grädde, olika pulver och drycker. Inget hjälper.
    Det ända sättet jag kan öka på verkar vara träning :S
    Men jag hoppas att du får på dig byxorna, jag vill inte behöva köpa större skärm än den jag har (27 tum) 😀

    • Ja muskler väger ju mer än fett 😉

     Jag hoppas också att jag får på mig dem. Men annars är det jävligt widescreen som gäller.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.