Den där ändan och jag

Jag är så jävla blåst att jag blir mörkrädd.

I detta nu sitter jag i bilen på väg till mina jeans. Först ett spännande affärsmöte, men man nämner alltid det viktigaste först. Jeansen alltså. Och jag är en smula nervös.

Vad gör jag då? Jo för första gången på tre veckor drabbas jag av akut hunger, och ett sjukligt begär efter mat från di däringa restaurangerna utmed vägen som lättast känns igen på sitt gyllene M. Två cheeseburgare, pommes, dricka och varför inte en chokladdonut när jag ändå är farten?

Helt klart har jag totalt tappat vettet. Att trycka i sig det efter tre veckor med pulver är ju som att släppa ner ett par osäkrade handgranater i magen.

Och inte nog med det. Man känner ju sig aldrig så smal som när man är nybajsad. Men det där jäkla pulvret gör ju att det blir totalstopp i rören så jag har inte ens fått nervösbajsa. Jag skulle antagligen gå ner flera kilo om jag började blanda pulvret med kaustiksoda istället.

20130926-174553.jpg

Så nu sitter jag och väntar på att magen skall jäsa. Sen är det möte och efter det, med nyjäst mage och helt oförlöst, är det dags att prova jeansen.

Om någon hittar lite överbliven intelligens där ute kan ni skicka den till mig, detta var rekordartat ogenomtänkt även för att vara mig.

Det är bara att plocka fram de gamla diaprojektordukarna om ni har för liten skärm.

På telefonen kommer det ju bara gå att se övre delen av rörläggarsprickan.

Eller så håller ni tummarna så hårt att de vitnar. För min skull?

0 thoughts on “Den där ändan och jag

  • Åhå. Nu hittade jag din blogg via Mona och så var jag fast. Du är skit!rolig att läsa. Sluta aldrig. =) Och jag höll tummarna i frisörstolen. Jag lovar.

  • Det var värst vad tyst det var här i kväll… har du lagt dig vid vägkanten för att smälta maten (som ormarna gör när dom har ätit en hel antilop) på vägen upp till jeansen? Jag är säker på att du kommer i dom, du är ju smal redan och det lilla du behöver ta bort för att komma i kläderna borde väl ha försvunnit under dina pulverveckor! (Själv är jag väl dubbelt upp mot dig, ja förutom fötterna och längden då kanske…)

        • Jag borde inte, eftersom jag får i mig näring fem gånger per dag, fler gånger än jag vanligtvis äter. Med tanke på att jag gick upp av att sluta med två liter cola per dag så är inget rimligt just nu, och jag skyller allt på klimakteriet. Grannjäveln har börjat med 5:2 och gått ner så mycket att hon får packa undan sina jeans för att de trillar av henne. Här trillas inget av och jag kör ju för sjutton 1:6 eller 0:7. Mutter.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.