Bloglovin

Sara kommenterade för att hon hade märkt att bloggen hade slutat uppdateras via Bloglovin, och jag vet att jag har ett gäng som läser genom just BL. Nu har jag rotat igenom det jag ser, men den uppdateras fortfarande inte sedan någon vecka tillbaka.

Verkar vara vanligt förekommande, och jag har med varm hand lagt det i händerna på BL:s support.

Det här var mer ett:

– Hej ni som läser via bloglovin, sluta med det ett tag så meddelar jag när det funkar igen.

Typ.

UPDATE:

Jag blir på riktigt helt galen. Har ändrat det som är fel enligt Bloglovins support, vilket var något som alltid funnits där och inte borde ha ställt till det överhuvudtaget.

Men inte fan funkar det i alla fall. Men RSS:en funkar i ALLA andra läsare och portaler.

Måste man verkligen vara med på Bloglovin? För det kan hända att jag skjuter mig i huvudet om jag måste leta mer fel som inte är fel.

Jag har inlägg att skriva, förlossningar att göra och hundar att pussa – inte leta fel som är rätt.

0 thoughts on “Bloglovin

 • En fråga om nånting helt annat

  du hade väl med en Samsung S4 (en just nu jävla skitmobil) har du med problem med batteritiden ??

  tog mobilen fulladdad imorse runt halv 7 när jag drog till jobbet och när jag kom vid 3-tiden var batteriet nere i 15%, då har jag knappt använt mobilen mer än spotify till o från jobbet max 20 min , surfat runt lite kanske max 5-10 min, spelat yatzy o quizcampen så 2 min där, är väl typ vad jag gjort med mobilen resten av tiden har den varit i standbyläge i fickan

  Blev så efter senaste uppdatering som kom häromdagen =/
  Om inte den bättras snart så åker skiten ut o jag återgår till Äpple istället

  • Japp, har båda, och var ju asnöjd med S4:an. Ända tills jag upptäckte att jag inte kan utnyttja 4G-nätet. Efter ett par veckor kom inga inkommande samtal, det visade sig vara när jag har 4G-nätet på hemma. Så nu måste jag gå runt det problemet genom att KOMMA IHÅG att byta nät varje gång jag går ut och kommer hem. Jamen gissa hur ofta jag minns det? Glömde det igår när jag kom hem, kom på det för ngn timma sen när maken försökte ringa. Det är en kanontelefon men den buggar för mycket. Batteritiden har blivit åt helvete om man inte stänger av allt hela tiden.

   • precis, hur ofta kommer man ihåg att ändra på inställningar o sånt jämt o ständigt

    Finns både bra o sämre saker på s4:an än I4:an jag hade innan

    Märker att jag har sämre mottagning och högtaren ligger ju undertill eftersom man oftast har mobilen liggandes med displayen uppåt o inte neråt på S4 så ibland när luren ligger i sovrummet hör man inte alltid att det ringer om TV:n e på

    Fast ifs e väl lite som o jämföra äpplen och päron när man jämför iphone4 o samsung4 😀

     • Ja, windows mobil totalvägrar jag

      En av mina kusiner har en Windows mobil och även en kompis men gillar inte alls de + att det finns ju inga roliga appar till de 🙂

     • Jag kikade just på en kompis Win8-mobbe. Och med tanke på att jag fullkomligt avskyr Win8 och inte rört Windows öht på väldigt länge så kunde jag lika gärna kollat på en träbit. Så mycket gav det.

     • Än så länge finns det bara 2 alternativ för min del, Äpplen eller Androider 🙂

      Kompisen vill ju inte ha varken äpple lr anrdoid, medans jag får fnatt av windows mobiler, medans kusinen skulle kunna tänka sig o byta eftersom hon inte gillar apputbudet har erbjudit henne att låna min i4:a för o testa om hon gillar äppel mobilen eftersom hon ändå har en padda hemma som kidsen fick i julklapp förra året

     • Har man annat i äpple är det ju onekligen praktiskt att fortsätta. Min Galaxy är katten bland hermelinerna här.

     • Ja, så gjorde syrran hon fick ju en ipad genom jobbet o sen skaffade hon en iphone med

      Sen går Nokia mobiler fetbort med, gillar inte alls de heller. Enda Nokia jag gillat var innan smartphonetiden för 3310:an var fan bäst 🙂

  • Men då fattar jag inget alls, för jag såg inte heller mina inlägg sen en vecka tillbaka på Bloglovin, men du har gjort det? Nu funkar det igen, efter att jag rotade runt i koden och mailade supporten, men inte innan. Förutom för dig. Det här blir ju bara mer och mer underligt haha.

  • Både Bill och Bull har SÅ rätt. Men väldigt bra att det funkar igen. Jag hade ju aldrig märkt det om inte Sara påpekat, eftersom jag aldrig kollar di däringa portalerna. Jag är en kass bloggare 😉

 • Jag kör via bloglovin, jag har varken tid eller synapser nog att hålla rätt på 200 bloggadresser på ett smidigt sätt. Om nu ingen kan berätta om motsvarande sajt, för då kan jag tänka mig att byta. Och jag har undrat om du suttit och hyperventilerat jordgubbspulver senaste veckan, det var SÅ tomt.

  Det är ordnat nu.

  Sju nya inlägg på Bloglovin. Sex av dem är från dig.

  • Hm, RSS-läsare i telefon/dator kanske? Tjejen på supporten skrev att deras portal var lite “känslig för sådana saker”, och den “sådana saken” var en radbrytning i ett inlägg. Galet.

   Har inte hyperventilerat SÅ mycket. Mest förlossat. Och det gör jag helst aldrig mer om i hela mitt liv.

   • RSS? Det låter som en ovanlig bokstavskombination i svenska. Vad betyder det? *låtsas inte om att jag låter som om jag är 102 år gammal*

    Jag gillar när det är enkelt. Jag är inte en datorvänlig användare, jag behöver extremt användarvänlig teknik. Kan bero på att jag är monumentalt ointresserad av hur det funkar, jag vill bara ATT det funkar. Du får väl låta bli att radbryta, helt enkelt?

    Själv håller jag på att fundera på hur jag ska kunna skriva jävligt roliga blogginlägg precis när roliga saker händer, för efter bara litegrann så är de ju inte roliga längre. Tycker jag. Kanske har jag därför tänkt på dig lite oftare än vanligt på sistone också. “Jo, men det här hade Victoria tyckt varit roligt” typ. Helt sunt och jättefriskt. *harkel*

    • Strunt i vad det betyder, läser du i tlf eller padda/platta så laddar du ner en app, (RSS-läsare) Feedly tex. Lägger in dina bloggar (för finns de på skitjobbiga Bloglovin så har de RSS). Kan inte bli enklare. Och läser du på dator finns det inbyggt i de flesta webbläsare, testa att skriv in fitterbittan.se/feed tex, så ser du att du kan prenumerera direkt.

     Hahaha, men skriv då människa. Roa mig. Fundera inte så himla mycket. Och du är helt normal. Ehum. 😉

     • Alltså, jag håller precis på att bestämma mig för vilken padda jag ska _ha_, så att programmera in nåt i den är liksom inte att tala om. Och läsa i telefonen? Hm. Ja, det kanske skulle gå, det är bara det att jag vägrar använda det tangentbordet mer än nödvändigt eftersom det tar så erbarmligt lång tid att skriva på det. Här är jag uppe i närmare 300 slag i minuten på fri löptext. Jag skriver nästan lika fort som jag pratar, det är antagligen därför jag låter som om jag pratar även i text. *s* Du fattar hur handikappad man blir av ett telefontangentbord då va?

      Eller så är det bara svepskäl för att jag inte tycker om att känna mig korkad, vilket jag gör om jag måste fippla med något nytt elektroniskt. Jag fastnar i vinkelvolten direkt.

     • Hahaha, jag kan inte leva utan paddan, men att skriva långa blogginlägg på den händer inte speciellt ofta. Just av anledningen du nämner. Och det är JÅBBIT. Men den är fiffig till så många andra saker. Jag svarar aldrig på kommentarer på datorn tex…

      Och du, testa att skriva snabbt på telefon/padda med svinlånga naglar. Det är det enda jag inte klarar. Penna är väldigt nödvändigt för att jag skall kunna ligga och päsa i soffan med paddan, blogga lite och sköta mina smurfar (dont ask).

      Men det jag älskar mest, serier och ljudböcker när det är läggdags. Då är det jag och paddan som knatar hand i hand mot solnedgången.

     • “Sköta mina smurfar” – det lämnar en hel del åt min fantasi, måste jag säga. *fniss*

      Nåväl. Nu har jag skrivit ett inlägg där jag hävdar att du sagt åt mig att skaffa en padda, jag skyller på dig. *nickar och ser heeeelt oskyldig ut* När jag fått hem den så kanske jag talar om adressen dit. 😉

     • Hahaha, I wish. Men fantisera på du. Så skall jag berätta om mina älskade smurfar någon dag hehe.

      Och spotta ur dig den jäkla adressen. Om du skyller på mig kan jag väl åtminstone få reda på skuldbördan och försvara mig.

 • Ja, nu har det kommit upp ett gäng inlägg från dig igen. Hoppas det funkar. Jag vet att man kan använda rss, men funkar det när jag växlar mellan att läsa i telefonen och olika datorer? Blir inte det plattformsbundet?

  • Inte om du använder samma i datorn som i telefonen. Google Reader fanns ju innan, men jag har för mig att de skippade den. Jag är osäker dock. Jag använder Feedly, men glömmer oftast av det eftersom jag inte följer fler bloggar än jag klarar att minnas.

   Sen finns ju de där bloggarna man inte kan låta bli ibland. Man vill inte egentligen, men det är som att klia på ett myggbett hehe. Och de vill jag ju inte ha i en RSS-läsare eftersom jag inte vill ha allt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.