När man vet att man bor på västkusten

Då hänger man med polare efter hummerpremiären och äter…fisk? Eftersom logiken enligt Todde var att allt som simmar i havet är just fisk.

Här kallar vi det skaldjur.

Och hummern var förbannat god.

image

image

image

Pulvret kan dra åt helvete ikväll.

Det kan alla de där jävla levande ljusen med. För det är sensommar. Man äter sin första pinfärska nykokta hummer när det är SENSOMMAR.

Herregud vad folk är tröga.

0 thoughts on “När man vet att man bor på västkusten

  • Det var apgott. Vi hade krabbklor med, men de var för fula för att bli fotade. Nu vet vi vad vi skall äta tills vi tröttnar ett tag framöver 😉

 • ååååh så gött, sist jag åt hummer var när jag fyllde femtio o blev kidnappad och förlovad på en Birkabåt till Åland och det var snart ett år sen. Nej jag visste varken om förlovning, kidnappning eller Birkabåten men kul hade vi 🙂

 • Ja visst,vad lyckliga vi kan vara som får äta detta(jaja lite jobb innan)med tanke på diesel priset så vet jag inte om det är direkt lönsamt..läste om dina mummelhundar,haha aldrig hört det uttrycket heller,mummelbrallor,däremot känner jag till….Jag har en golden som är precis likadan gärna”hålla handen” när folk kommer på besök,känns ju sådär ibland….

  • Jamen det är ju rätt kul.

   Det kan hända att du inte hört ordet mummelhundar för att det bara sagts inom mina fyra väggar. Jag kallar stollarna det. Och det är kärlek att hålla handen.

   • Jomen,när det kommer 12 gäster och ALLA har hunddreggel på sig….men det är ju skitkul OM man inte är hundrädd,sen har dom ju fullt upp med att freda sig från dom andra”dårarna”.men han är nog som dina:glad=alltid något i munnen och pratar heela tiden.men det är ju kul att någon viftar på “svansen” när jag kommer hem…hehe

    • Hahaha, jag skall maila dig en skylt jag gjorde om efter att ha sett den på FB. Om ni har gäster så är de ju även gäst i jyckens hus. Det hade varit skillnad om du sprang omkring hos andra och låtit honom dregla ner folks armar.

     • Men han är helt jävla oberäknelig,sist vi var borta p middag och hade”gänget” med oss fick dom leta efter sina skor i hela trädgården dagen efter,vet fan inte vad jag ska göra,min uppfostran har ju iaf inte gått hem direkt…men charmig ÄR han!

     • Är man hund och glad är det helt normalt att ha ngt i munnen. Låter som en partytrixande kille, folk fick roa sig dagen efter med 😉

 • Hur gick fisket?ja nu menar inte fisket… Men bra lr?ja,han har/kan många partytrix,många tillhör dom mindre charmiga…..kan bero på att han är född i Amerikat och hade en lite tråkig”barndom”,alla våra hundar är från spaac=djurensvänner,upphittade/ övergivna.nu ut och fiska sig lite hummer.

  • Fisket går faktiskt bra. Även om vi inte vittjar lika ofta som ni och definitivt inte har lika många tinor. Men nu börjar perioden när vi käkar hummer varje helg tills vi ledsnar, och det är på gränsen till pinsamt att erkänna va 😉

   Vad gör ni med alla era?

   Och HEJJA HEJJA, så jävla underbart att rädda hundar som blivit övergivna. Då får de definitivt bära omkring folks skor hur som helst. Jag har bara räddat en hund, och det var väldigt oplanerat (gjorde ett radioprogram om ett hunddagis, hon hade sin egen 8-åriga briard instängd i en bur 24 timmar per dygn för han var en mördarhund…jomen eller hur…vi övertalade henne att få ta över honom och det fick vi. Hade två tikar sen innan, tog ett par veckor innan han slutade vara olycklig, och glömmer aldrig rysningarna den dagen det plingade till i ögonen på honom och han fattade att han fick vara med och leka, han blev 14 år och tog igen sina skitår – älskade hundar)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.