Men hjälp mig nu då?

Jag har skrivit det förut, men vi tar det igen. Jag är ju medlem på den där sidan där man kan vara med och lägga stålingar på alldeles nypåhittade projekt. Det är ju bland annat därifrån min skämskudde kommer från, den jag rekommenderade för nästa veckas avsnitt av Hollywoodfruarna.

Och nej, det är inte bara konstiga saker, även om jag har en förkärlek för just de lite mer udda projekten. Jag har även en “spökletarantenn” till min telefon som kommer från ett Kickstarter-projekt (Mr. Ghost). En antenn man pluggar i sin telefon, startar appen och sen känner den av elektromagnetiska vågor. Sådana som både spöken och mikrovågsugnar ger ifrån sig. Väldigt Supernatural. Men inga spöken ännu. Tji fick jag.

I alla fall så var jag med och backade en av mina favoritserier, för att den skulle kunna bli film. Tv-bolaget lade ner den efter bara tre säsonger och jag grät blod. Och jag har tittat på den om och om igen under de år som gått sedan den togs bort från rutan. Prisad vare Netflix, amen.

När man är med och pyntar pengar för de olika projekt som finns så får man välja sin del av kakan, och min del för just tv-serien är att jag får manuskriptet, filmen (när den släpps), tisha, de gamla säsongerna och massa annat krimskrams. Men det viktigaste av allt, jag får välja en skådis ur filmen/serien och vad han/hon skall spela in som röstmeddelande till min telefon.

Serien är Veronica Mars, och jag var helt hundra på vilken skådis jag skulle välja, eftersom jag har en liten gumsjuk crush på killen som spelar bad boy. Men nu vet jag inte längre. Alla karaktärerna är rätt underhållande.

Dessutom måste jag bestämma vad som skall sägas, och nu är det dags. Och det är där det skiter sig. För det måste ju vara speciellt. Hur ofta får man ett alldeles personligt meddelande inspelat av en favoritskådis liksom? Jag kommer inte på ett skit, hjärnan är tom på idéer.

Om ni hade fått er favvoskådis att spela in ett telefonsvararmeddelande åt er, vad hade ni velat ha?

Hjälp mig!

0 thoughts on “Men hjälp mig nu då?

 • Såg aldrig Veronica Mars och vet därmed inte vilken av skådespelarna jag skulle ha valt. Om jag däremot fått välja fritt skulle jag ha valt att Johnny Depp sa nånting typ (översatt): “Hej, det här är Johhny Depp! Lena är liiiite upptagen just nu, men om du lämnar ett meddelande ska jag be att hon ringer dig när vi är klara!” Vet dock inte om min man skulle gilla det… 😛

 • maria -jumbon med ett liv- lagervall says:

  Hi Victoria
  You and your bloggfriends are very welcome to the filmpremiär in Hollywood.
  David Beckham and Brad Pitt will be there and the röda mattan will be utrullad.
  I´ll pay for all of you.
  Welcome to a lot of glitter and glamour.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.