Jösses vad jag bantar

Eller så ljuger jag.

I förrgår kväll när jag skrev att jag skulle gå och lägga mig utan ryssen så gjorde jag det. Fast jag gick upp 20 minuter efter läggdags och hämtade en tallrik eftersom jag nästan dog svältdöden.

Igår morse åt jag ryss till frulle som vanligt. Men för säkerhets skull tog jag två rostade mackor med smör och leverpastej också. Jag som i normala fetfall inte ens äter mackor, vad hände där?

Lunchen blev överhoppad på grund av möte och Hedvigklippning, och när jag kom hem var jag prutthungrig. Jag tittade på pulvret och öppnade en påse ostbågar som jag åt till middag. Sen åkte maken för att köpa bröd, och kom hem med en skitstor påse lösgodis som jag “smakade” på.

Jag är ju helt dum i huvudet. Samma dag som jag drabbas av kronisk sälröv med tillhörande jeansdepression och skall starta mitt nya nyttiga liv gör jag helt tvärtemot. Det var längesedan jag petade i mig så mycket skit som jag gjort de senaste 36 timmarna.

Det går bra nu. Eller inte alls.

Från och med idag skall jag bara äta kruskakli och saltat printerpapper.

Skäll på mig.

Annars kommer jag inte kunna ha något annat på mig än burka och jutesäck till vintern. Och dessutom kommer jag förlora vadet med mig själv och bli tvungen att visa upp mitt arsle på bild. Med tanke på storlek och antal celluliter ser den ut som keso i gladpack. Vem vill se det liksom?

0 thoughts on “Jösses vad jag bantar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.