Rapa jordgubb

Jag har en svindyr jacka. Den är så dyr att jag tuppar av när jag tänker på hur dyr den var. Och den har ett par år på nacken, men jag älskar den lika högt fortfarande. Tanken, och ursäkten, att köpa den var att jag kan ha den hela livet. Det kan jag fortfarande, OM jag inte går upp ett enda kilo till. För den börjar bli lite stram över ryggen.

Jag kan inte banta. Jag vet inte hur man gör och jag har ingen karaktär så jag har velat fram och tillbaka. Jag tänker på diskussionerna som försiggår på en del andra bloggar “vill man så kan man” – “är man så fet att man är i riskzonen för ditten och datten så GÖR man det bara”. Nu syftar jag på GBP-operationsdebatten.

Då tänker jag så här. Folk är idioter. Intet nytt under solen. Om JAG inte klarar att äta PYTTELITE mindre för att gå ner fem stackars kilo till att börja med, så tror jag att de där förträffliga piedestalpersonerna har fel. I mitt fall pratar vi om ett par veckor utan ost liksom. Inte ens det klarar jag. Och jag är inte överviktig, jag vill bara få på mig mina kläder som jag hade i vintras. Sen vill jag inte att den där svinapdyra jackan skall strama över ryggen. Eller bli för liten.

Nu sitter jag här och päser efter frukosten med goda intentioner. En pulvershake jordgubb och ett glas Ramlösa.

Nu KAN det hända att jag har ändrat om mig igen. För det är svinäckligt att rapa artificiell jordgubb.

Man kanske kan sälja jackan och sluta tänka på den?

Mvh/ Totalt Karaktärslös

0 thoughts on “Rapa jordgubb

    • Jag kör ju lite hejsan hoppsan med min usla karaktär. Idag har den varit bra, så jag har druckit två shakes och ätit en tallrik ugnsstekta broccoli. Inte fasen tänker jag ta med ngn jäkla shake till universums bästa pizzeria.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.