Jag – en trendsetter

Nu skall jag spå trender. Eftersom jag verkar ha en helt galen fingertoppskänsla för Allan Ballan med polare på Stureplan har på sig i sommar. Det där med sommarens hetaste accessoar.

Detta har vi redan konstaterat. Det är jag och Kissie.

20130723_153546_resized(1)

20130723_153515_resized
(Det här är grönt. Inte turkos. Håll med mig?)

Glajjorna som hela Stockholm har. Och jag. För efter jag läste det inlägget har jag maniskt kollat andras solbrillor. Mycket pilot är det, men jag har hittills inte sett några färgade spegelglas. Bara silver. Jag är så himla före min tid här på landsorten.

Men nu kommer den absolut coolaste detaljen med brillorna. Nästa stora grej. Med samma genomslagskraft som rosa skjorta och kotlettfrilla.

20130723_161220_resized

Senilsnören.

Även de unga poppiga blir äldre och mosiga i hjärnan. Jag lovar att detta kommer på innelistan precis när som helst. Jag kör lite klassisk smutssilverkedja och en ormkedja. Så hett! Som äldre behöver man inte oroa sig för att man skall göra klassikern och lägga dem i kyl- eller frysdisken på Ica (räck upp en hand alla som någon gång glömt något där när man böjt sig ner för att ta upp något), och som yngre kan glajjorna hänga som en accessoar medan champagnen vaskas. Jag skall banne mig scanna stureplan.se för att kolla om jag kan hitta senilsnörebilder.

Precis som den yngre bloggerskan har jag såklart opererat näsan. Men självklart före henne.

20130723_155509_resized

Hela min nästipp togs bort och gröptes ur. Och så himla modernt tillvägagångssätt, i mitt fall stoppades den full med algbandage och fick växa ihop/ut av sig själv medan algerna byttes två gånger i veckan. För att få lite alkislila och blanksvullen nästipp som resultat. Jag slipper alltså supa mig till en alkisnäsa, jag fixade det med en operation istället. Slå DEN näsoperationen.

Slutligen. Något som alla storbloggare kommer drabbas av. Den ultimata trendspaningen.

20130723_154106_resized

Karpaltunnelsyndrom. Finns även som bokstavskombination för den som önskar. CTS. CTS går fantastiskt bra ihop med alla de andra självdiagnostiserade bokstavskombinationerna kändisar har numera. Vem behöver en vårdcentral när google finns?

Som i mitt fall, jag har NFD och CTS. Asballt.

Vad har ni?

 

0 thoughts on “Jag – en trendsetter

 • iLF = iPhoneLillFinger.

  Inflammation, överansträngd och även blånad pga att jag alltid stödjer iPhonen på höger lillfinger.

  Fast helst skulle jag vilja sätta till ett M före iLF! 🙂

  /Ciccipissi

  • Hahaha…iLF har jag inte hört. Men jag måste erkänna att min CTS har blivit galet mycket sämre sedan jag började spela Candy Crush. Så det är helt klart telefonrelaterat.

   Klart du skall lägga till ett M också. Du kan väl ha båda? Det ena utesluter ju inte det andra.

 • Jag har FDOIR = för djävla ont i rumpan. :/

  Sjukskriven och ett djävlaspring hos sjukgymnast. Ischias, pirriformis, inflammation i Glutealen .. Eller va fan det nu är.

  Snygga brillor.. På dig mfl. Men inte på mig. Dags för synkoll här igen. Och ev ny brillor. Stånk!

  • Men. Stackare. Fast som bokstavskombo låter det roligare. Vad i hela friden är glutealen?

   Lider med dig om du måste skaffa nya brillor. Det är pest!

   • Gluteus maximus, minimus, piriforis etc…. Muskler tillhörande röven, butten, ändan, trunken etc 😉
    Har själv inte problem med ovanstående då mina är i ständig vila 😉 – annat ord för plattröv? Fast det kanske ses som ett problem isf 😉

    Krya på Butten Annika!

    • Haha tack Fru M

     Platt är det sista den är och den är nästa aldrig still.

     Sjukgymnasten tror att grundorsaken är till att det gör ont kommer från längre upp , ryggen. Så vi får väl se…

   • Haha ja nog är det roligare som bokstavskombo.

    Glutealen = arselområdet nånstans.. Haha 🙂

    Ja nya bågar är pest. Roligt på sätt och vis men drygt och förbannat tråkigt.

 • Alltså hallååå. Jag har kvar mina pilotbrillor med blått spegelglas från 1987 (hrmf) i en byrålåda hos päronen. Kanske ska gräva fram och bli lite trendig jag med 🙂 Undrar faktiskt om inte jag hade senilsnöre på några solbrillor då på 80-talet. Tror det var inne då. Ihop med kulspetspennan i snöre runt halsen 😀

 • Jag har sirb! Den du!
  Kan även heta “spricka i rövbenet” Och ja, det är seriöst .. och det läker fan aaaaaldrig… gått såhär sedan februari nu!
  Död åt rövben!
  🙂

  • HAHAHAHA den har jag haft. Men inte längre. Jag fick Sirb när jag rasade ner för en hal trappa på båtmässan (och jag var duktig och spenderade 10 timmar på ortopedakuten). Hur fick du din? Det brukar ligga intressanta historier bakom just den bokstavskombon 😉

   • Haha!! Skönt att veta att man inte är ensam!! Och den där storyn lät jääfligt oskön måste jag säga! :p
    Hur lång tid tog det innan det blev bra???
    (Im loosing my mind here)

    Min story är inte så spännande.
    Skulle rädda tjejkompisen från galen exmake som random kastade runt mig lite i köket.. Sista gången kastade han mig fint med rövbenet mot en tripp,trapp stol… blå all over.. och ont .. Så ja .. inte så spännande men det var storyn i alla fall.. Och tjejkompisen (52 kg och 1.60 cm lång klarade sig utan skador) 🙂

    • Nej, bruten röv är konstigt nog vanligare än man tror. Och din historia var ju vansinnigt mycket mer spännande än min. Din var ju filmmaterial, medan min var klantighet. Tur att det gick hyfsat bra för alla inblandade.

     Det tog ett antal månader, minns inte hur länge. Men kryckor var inblandade första månaden. Jag knarkade Apotekets värmeplåster och värktabletter. Värmeplåstren var det som räddade mig. Har du provat?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.