Godmorgon restmigrän…

…skall vi ha ytterligare en kvalitetsdag tillsammans alltså?

Men först skall jag njuta i stora drag. Mitt livselixir, viktigare än luften jag andas och nästan viktigare än rysk yoghurt (som för övrigt inte fanns på mitt lill-Ica…VAD för affär med självaktning tar BARA in turkisk och grekisk yoghurt men inte rysk…va va VA…är inte det lite rasistiskt, eller en gnutta hets mot folkgrupp?).

20130716_203001_resized

Jag hittade ytterligare en ny Nu igår. Igår var jag för trött, men nu skall jag käka min turreyoghurt (man tager vad de haver) och kolla Hollywoods hetaste sexpack. Extra stort sommarnummer på 100 sidor. En skvallerorgasm.

Sen skall jag känna efter hur rövig den här dagen kommer bli.

Det handlar om prioriteringar.

Godmorgon.

0 thoughts on “Godmorgon restmigrän…

  • Blir lite sugen på den här tidningen, får ju bara Hänt Extra levererat av mamma. Känns som om det är mer utrikesskvaller i den du läser, eller?

  • Härligt med nån som vågar stå för att den gillar att läsa skvallertidningar!! Annars är det ju nåt som alla påstår att de bara läser hos frissan eller i väntrum. =o)
    Krya på dig, må migränen bli utvisad på livstid!

    • Hos frissan eller väntrummet går ju inte att läsa, det skvallret är ju utdaterat. Och jag tycker att man skall betala för skvallerkvalitet 😉
      Men jo, jag älskar det.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.