Bara en liten reminder inför vad som komma skall

Här är vår älskade och hatade men nödvändiga Hollywoodfru:

Screen Shot 2013-06-05 at 12.39.11 PM

Och här är Strömstadfrun, som utlovat.

gunilla

Det finns vissa likheter. Men jag måste öva mer på posen. Det lär komma fler bilder ju mer vi närmar oss programmet. Självutlösare och motsträviga hundar gjorde inte det hela enkelt. Det fick bli en levande, en i plysch och en bakom ryggen. Och det här skall helt klart bli min nya hobby (mani), att göra mig så lik Gunillas olika poser som det bara går. “Döden” i pälsen har jag ju redan gjort. Men den här var det längesedan jag lovade att ta.

Det som skrämmer mig mest är att jag äger en liknande klänning. Som jag förvisso aldrig använt ute bland folk.

Borde det inte skrämma mig mer att jag kan göra mig skrämmande lik?

Icke!

0 thoughts on “Bara en liten reminder inför vad som komma skall

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.