Jamen jag är en stalker, men det finns det fler som är – tydligen

Den där penisförlängarporschen som hade en registreringsskylt där det stod SEDLAR gjorde mig jäkligt nyfiken. Såklart. Eftersom jag är född med näsan i blöt.

20130625_073830_resized

<< Här är inlägget om PengaPenisPorschen

Jag gjorde ju en snabbkoll direkt. Eller rättare sagt, maken gjorde en snabbkoll direkt och vi kom fram till det som står in inlägget ovan.

Men jag kunde ju självklart inte sluta där. Särskilt inte som Ciccipissi berättade att den brukar stå på hennes golfklubb. Samt att jag faktiskt inte alls kunde förstå varför man skriver SEOLAR på en registreringsskylt. Som ser ut som SEDLAR.

Så bakom kulisserna fortsatte jag. Och fick reda på mycket. Förklaringen till SEOLAR bland annat, vilket inte alls var som jag gissade. Men i princip allt annat, som vem snubben är, var han jobbar och alla andra bolag. Jamen allt som jag ville veta då. Nätet är farligt för en med blöt näsa.

Idag fick jag mail från Ciccipissi. Hon hade åkt bakom en av hans firmabilar och fotat den. Man kan ju lugnt säga att de anställda inte har riktigt samma förmåner.

bil copy

Det är lite skillnad på en Kia Picanto och hans vrålåk. Som att Picanton är så liten att den går att parkera i bakluckan på hans bil och i jämförelse ungefär lika snabb som en EU-moppe.

Det handlar helt enkelt om att fördela pengarna rätt. Smart kille det där. Han har fattat det där med gungor och karuseller.

Och storleken har betydelse.

0 thoughts on “Jamen jag är en stalker, men det finns det fler som är – tydligen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.