Finn den gemensamma nämnaren

Först hängav jag mig åt Veckans Nu. Och känner mig mätt på skvaller, samt lite lyckligare av att veta att det vackra folket har problem de med. Men som sagt, bara lite dyrare problem, procentuellt som våra i relation till respektive inkomster antagligen. Nu känner jag att jag har den världen under kontroll. Skönt.

Då läste jag lite Aftonblad. Jag borde inte bli så förvånad, men alltså…en gång i tiden var det hyfsat okay att läsa tabloidtidningarna. Nu är det ingen större skillnad på Aftonbladet och Hänt Extra. Men det kändes som att den här artikeln borde ha legat i En Ding Ding Värld, och inte i kvällspressen.

Dingvärlden har inte funnits som tidning på en herrans massa år. Nu anar jag någon slags konspiration. Har den förre chefredaktören på den nedlagda tidningen tagit anställning på Aftonbladet?

Screen Shot 2013-06-26 at 11.38.50 AM

dingding

Dingvärlden var åtminstone öppna med att de var en skämttidning. Aftonbladet tar sig själv på största allvar. Det verkar vara det som skiljer dem åt. Eller är det paret på bilden från tidningen ovan som återkommer i Aftonblaskan med sina kopuleringsproblem?

Vem vet. Teorierna hopas.

0 thoughts on “Finn den gemensamma nämnaren

  • Visste inte att det fanns en tidning som hette så, har jag helt missat. Måste har varit hur kul som helst att läsa 🙂 har för mig att det fanns en film som hette så. Men som du skriver tycker att kvällstidningar är lika som skvallertidningar nu för tiden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.