Rapport från Göteborg

Jomensåatte…jag åkte tillbaka till Göteborg. Har inte sett huset på över två veckor. Hade hoppats att Joe Labero varit på besök så att det magiskt var storstädat. Eller att maken faktiskt hade lyft ett finger eller två medan han varit här ensam. Men icke sa nicke, samma nuclear wasteland som vanligt.

Ett par anledningar till att jag åkte hem. Jag skulle få ett paket med fyra par jeans, två par shorts och en tröja från min älsklingskund/väninna. Det kom inte. Jag hatar Posten jättemycket. Gråt och tandagnisslan. Kommer det inte imorgon kommer jag gråta på riktigt.

Däremot kom min ömma moder med mat, och lite käcka råd om klimakteriet. Eller ja, ett enda råd egentligen, och det var “se fram emot att vara förbannad de kommande 30 åren, jag är ju fortfarande förbannad”.

Mhmm…men det låter ju lovande eller?

Men det var trevligt med besök, och så var det trevligt att två eBay-fynd dök upp i brevlådan. En tubklänning med mycket resår, så man slipper Spanx och kan äta jättemycket utan att det märks (dock överdrev jag en smula med storleken så antingen får jag sätta in extra resår upptill eller så får jag snabbfixa silikontuttar). Och de här plupparna:

pluppar

Oerhört praktiska pluppar. Någon som kan gissa vad det är? Ni får en ledtråd. Det är inte en menskopp.

Nu skall jag hänge mig och varulvar och vampyrer och avsluta dagen med True Blood. Och dregla ihjäl mig efter Eric och Alcide!

0 thoughts on “Rapport från Göteborg

  • Det var då fan att du skall vara så smart. Inte helt rätt, men på rätt väg. Jag tycker det ser ut som allt utom just vad det faktiskt är.

  • Det är verkligen bara jag som ser snuskosaker när jag kikar på plupparna. Helt rätt Petra 😉 Du vinner…äran.
   Blev skitglad när jag hittade dem av en slump, visste inte att det fanns och är grymt trött på foliehatt på fingrarna.

  • Heja Petra!

   Inte så insatt i nagelvärlden sen jag blev med make. Ett himla gnällande om jag ens skulle skruva lite på en lackflaska -luktar ju så fruktansvärt.
   Alternativet att måla ute i friggeboden har inte kännts som ett alternativ..
   Så shellack är jag inte insatt i, luktfritt???
   Är det lika besvärligt att få på som det verkar vara att få av?

   • Det luktar, men inte alls som vanligt lack eftersom det torkar direkt i lampa. Och det är så JÄKLA enkelt att få på. Man kan liksom kludda runt länge för att få det bra – så det är SÅ mycket enklare än vanligt lack. Bästa uppfinningen ever. Naglarna håller för allt (nästan – min pekfingernagel gick av pga av möte med valptänder – men då kletade jag på lite mer shellack), och lacket behövs inte bytas på flera veckor!

    Och med menskopparna så borde det ju inte vara så besvärligt att få av längre, när man slipper sitta med foliehattar på fingrarna 🙂

    Och du, du har en överkänslig make. Inte ens min gnäller. Men han vågar visserligen inte, för han vet att de där naglarna kliar rätt gött på ryggen när nagelägaren är på gott humör haha.

 • Ja, själv har jag ju “konstgjord” och de kliar också gött på ryggen, sonen är salig när jag kliar 🙂

  Har just bytt, fick höra av en kollega att det såg ut som “helvetet” 😀 vet inte riktigt om jag håller med, men självlysande är dom.

  • Hahaha, det var väl de du hade på bild? Sommarorange? Jag tyckte de var svinsnygga. Och självlysande nagellack är ju svinskojsigt…jag skrämde livet ut min kompis unge när vi stängde in oss på dass och gjorde “Svarta Madame” med mina 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.